Etusivu ›› Ajankohtaista ›› Mikkelin terveiset Seinäjoen asuntomessuilta
21.7.2016 - 18:41
Mikkelin terveiset Seinäjoen asuntomessuilta
koppi.jpg
Mikkelin kaupunki on vahvasti esillä Seinäjoella tälläkin hetkellä meneillään olevilla asuntomessuilla. Seinäjoen asuntomessujen avajaiset olivat 8.7. ja messukohteita voi käydä ihailemassa aina 7.8. asti. Messut ovat jo kovassa vauhdissa sillä messuvieraitakin on kertynyt jo lähes 50 000. Mikkelin muikku-teemainen messuosasto on tavoittanut monen vieraan asuntomessualueella.

-Mikkelin pisteellä on käynyt hyvin messuvieraita ja kiinnostus on ollut suurta, vaikkakin Seinäjoen seudun ihmisiä arveluttaa pitkä matka Mikkeliin. Heille olemme lämpimästi suositelleet pidempää kesäreissua kauniissa Etelä-Savossa, Mikkelin asuntomessujen projektipäällikkö Heikki Manninen kertoo.

Monilla tuntuu kuitenkin olevan jonkinlainen side Mikkeliin tai Etelä-Savon alueelle. Toisella on sukulainen tai useampi, toinen taas on käynyt armeijan Mikkelissä. Joku on käynyt Mikkelissä viimeksi 70-luvulla ja on kiinnostunut näkemään onko kaupunki muuttunut sitten viime näkemän.

-Ihmisiä kiinnostaa Mikkelissä etenkin järviluonto, Saimaa ja ruoka. Luonnollisesti Mikkelin asuntomessualueen rakentaminen on kiinnostanut monia myös, Mikkelin asuntomessujen projektikoordinaattori Piia Aarniosalo kertoo.

Mikkeliä on tehty tutuksi Seinäjoella asuntomessutoimiston väen lisäksi Mikkelin kaupungin ja Miksei Oy:n työntekijöiden sekä naapurikuntalaisten toimesta.

-Kävijät suhtautuvat positiivisesti meihin ja ovat lomafiiliksissä jolloin heitä on helpompi lähestyä. Kivvoo hommoo!, Aarniosalo iloitsee.

Seinäjoen komia asuntomessualue

Seinäjoen 14 hehtaarin asuntomessualue pitää sisällään 43 messukohdetta. Eniten kävijöitä on ollut Etelä-Pohjanmaalta, Pohjanmaalta ja Pirkanmaalta.

-Seinäjoen messut ovat erittäin monipuoliset ja kiinnostavat. Pitkän matkan päästä tulevat voivat yhdistää samaan reissuun muita Seinäjoen alueen kiinnostavia kohteita. Esimerkiksi asuntomessujen oheiskohteet Alvar Aalto-keskus ja Widgrenin pohjalaistalo 1850-luvulta, Manninen kertoo.

Tutustu tästä kolmeen Seinäjoen messukohteeseen etukäteen 3D-tilaesittelyn kautta.
Katso tästä miltä Mikkelin muikku-teemainen messuosasto näyttää.

Aiheeseen liittyvää