Etusivu ›› Etelä-Savon ELY-keskuksesta haettavissa avustuksia (Etelä-Savo)

Etelä-Savon ELY-keskuksesta haettavissa avustuksia (Etelä-Savo)

Haettavana olevat avustukset

Rakennusperinnön hoito

Rakennusperinnön hoitoavustusta voidaan myöntää rakennuksen omistajalle korjauksiin, joilla edistetään arvokkaan rakennusperinnön säilymistä rakennuksen suojeluarvojen mukaisella tavalla. Tällaisia korjauskohteita ovat esimerkiksi vesikaton, rungon ja ulkoseinien, perustusten tai ikkunoiden kunnostaminen. Harkinnanvaraista avustusta rakennusperinnön hoitoon voivat hakea rakennuksen omistajat.

Haku

Hakemukset on toimitettava Etelä-Savon ELY-keskukselle viimeistään 30.11.2016. Hakuajan jälkeen toimitettuja hakemuksia voidaan ottaa huomioon määrärahojen salliessa.

Avustushakemukset suositellaan täytettäväksi ensisijaisesti sähköisesti suomi.fi-palvelussa, josta hakemuksen voi myös lähettää. Suomi.fi palveluun pääsee ja hakulomakkeet on saatavissa ELY-keskuksen verkkopalvelussa osoitteessa ely-keskus.fi > Palvelut > Rahoitus ja avustukset > Ympäristö > Rahoitus ja avustukset - ELY-keskusten ympäristövastuualue   

Hakemuksen voi myös lähettää Etelä-Savon ELY-keskukselle sähköpostitse osoitteella kirjaamo.etela-savo(at)ely-keskus.fi tai postitse osoitteella Etelä-Savon ELY-keskus, kirjaamo, PL 164, 50101 Mikkeli.

Linkit

Rahoitus ja avustukset - Ympäristövastuualue (ely-keskus.fi)

Lisätietoja:

Yhteyshenkilöiden sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi(at)ely-keskus.fi

Rakennusperinnön hoito: Satu Karjalainen (17.-21.10.), p. 0295 024 182, Tiina Roitto (31.10.-31.11., tekninen neuvonta), p. 0295 024 227