Kyytineuvo

Kyytineuvo hoitaa kaupungin kaikkien henkilökuljetusten matkojen yhdistelyn ja välityksen, koulukuljetusten sekä joukkoliikenteen suunnittelun, kilpailutuksen sekä käytännön organisoinnin ja järjestelyt.

Palveluopas

Kyytineuvon sosiaalipalveluiden matkojen välitys p. 015 194 6000
 

Kyytineuvon numeroon soittaminen maksaa lankapuhelimella paikallispuhelumaksun ja matkapuhelimella puhelinoperaattorihinnan.

Kyytineuvon matkojenvälitys vastaa vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain-, kehitysvammaisten erityishuoltolain- sekä päivätoimintamatkojen järjestämisestä Mikkelin kaupungissa. Matkoja yhdistellään, jolloin asiakkaan toivoma lähtö- tai saapumisaika voi muuttua +/- 15 min.

Asiakkaiden kuljetuspalvelupäätökset käsitellään ja myönnetään Essoten vanhus- ja vammaispalveluissa. Tiketti-kortti toimii edelleen kuljetuspalvelumatkojen maksuvälineenä. Asiakkaita kuljettavat samat sopimusautot ja -kuljettajat. Tarkemmat tiedot kuljetuksista saatte kuljetuspalveluohjeesta,

Matkojenvälityskeskuksessa työskentelevien matkasihteereiden käytössä olevat asiakaspalveluprofiilit varmistavat asiakkaiden kuljetuspalvelumatkojen joustavan turvallisen tilaamisen ja toteutumisen. Kysymyksiä ja palautetta sosiaalipalveluiden kuljetuksista voi lähettää sähköpostilla kyytineuvo(at)mikkeli.fi tai puhelimella 015 194 6000 arkisin klo 07.00 - 17.00.

Koulukuljetukset

Kysymyksiä ja palautetta voi lähettää sähköpostilla koulukuljetus(at)mikkeli.fi tai soittamalla kuljetuskoordinaattoreille. Katso alla olevat yhteystiedot.

Joukkoliikenne

Kysymyksiä ja palautetta voi lähettää sähköpostilla kyytineuvo(at)mikkeli.fi tai soittamalla joukkoliikenneinsinöörille. Katso alla olevat yhteystiedot.

Kysymyksiä ja palautetta kaikista henkilökuljetuksista voi lähettää sähköpostilla kyytineuvo(at)mikkeli.fi.

Yhteystiedot

Logistiikkapäällikkö Päivi Toivari, p. 044 794 2330

Matkojenvälityskeskus
matkatilaukset , palautteet, p. 015 194 6000
kyytineuvo(at)mikkeli.fi
 

Koulukuljetukset
Nuutilainen Marja-Leena, kuljetuskoordinaattori, p. 044 794 5160
Skott Janne, kuljetuskoordinaattori, p. 044 794 5120
koulukuljetukset(at)mikkeli.fi
 

Joukkoliikenne
Liisa Heikkinen, joukkoliikenneinsinööri, p. 044 794 2526