Etusivu ›› Uutinen ›› Improvisaatiota ja luovaa toimintaa Olkkarissa
28.5.2014 - 9:27
Improvisaatiota ja luovaa toimintaa Olkkarissa
olkkari.jpg
Kiinnostaako improvisaatio? Haluatko kehittää esiintymis- ja vuorovaikutustaitojasi? Haluatko lisää rohkeutta ja onnistumisen elämyksiä? Vai haluatko vain kokeilla jotain uutta?

Olkkarissa sukelletaan tänä kesänä improvisaation ihmeelliseen maailmaan 11. kesäkuuta klo 16 alkaen aina keskiviikkoisin. Tässä noin 15 - 25-vuotiaille nuorille tarkoitetussa ryhmässä tutstutaan muun muassa improvisaation perusteisiin ja erilaisiin improvisaatiotekniikoihin sekä ennen kaikkea pidetään hauskaa yhdessä erilaisten harjoitusten avulla. Aiempaa kokemusta improvisaatiosta tai teatterista ei tarvita.

Ryhmän vetäjänä toimii improvisaation maailmaan itsensä hukannut ja teatteri-ilmaisun ohjaajaksi opiskeleva Salla Sillanpää. Lisätietoja ryhmästä ja sen toiminnasta saa vaikka laittamalla sähköpostia osoitteeseen sallamariasillanpaa(at)gmail.com. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita.

Sillanpää vetää myös luovan toiminnan ryhmää klo 16 maanantaisin 9. kesäkuuta alkaen. LuoTo-ryhmässä keskitytään luovaan ja yhteiseen toimintaan erilaisten ilmaisutaidollisten harjoitusten muodossa.

Lisätietoja Olkkarin toiminnasta löydät TÄÄLTÄ.

Aiheeseen liittyvää