Etusivu ›› Uutinen ›› Lasten hevimusikaalissa iskä menettää muistinsa
16.10.2014 - 11:54
Lasten hevimusikaalissa iskä menettää muistinsa
lasten_hevimusikaali.jpg
Lauantaina 25.10. klo 16 esitetään konsertti- ja kongressitalo Mikaelissa Hevisaurus/Sauruxet-kynäilijöiden taituroimaa musiikkia sisältävä hevimusikaali "Iskä menettää muistinsa". Konsertin järjestävät Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut ja Mikkelin Mikaeli Oy.

Mitä ihmettä tapahtuu, kun iskä herää ja huomaa menettäneensä muistinsa? Suuressa musikaaliseikkailussa törmätään aaveisiin, prinsessaan ja jopa lohikäärmeeseen sekä vieraillaan karkkitehtaalla, etsitään aarretta ja juostaan kilpaa kissojen ja koirien kanssa. Musikaali ei onneksi ole yhtään pelottava ja sisältää paljon hyvää mieltä tuottavaa hevirokkia, jossa saa laulaa ja tanssia mukana.

Musikaalin musiikki on Jarkko Aholan, Mirka Rantasen sekä muiden Hevisaurus/Sauruxet-kynäilijöiden taituroimaa. Esityksessä soittaa Hevisaurus/Sauruxet-muusikoista koostuva live-hevikokoonpano ja koreografioista vastaa tanssitaiteilija Soile Ojala. Lavalla nähdään myös hevitenori Ricky Tournee sekä mm. Ryhmäteatterista tuttu Sirja Sauros.

Mikaelin lämpiössä on kasvomaalausta ennen ja jälkeen konsertin klo 15 - 16 ja 17 - 17.30. Lisäksi lasten kahvio on auki klo 15 alkaen.

Ikäsuositus: 3 - 8 v.
Kesto: n. 1 tunti, ei väliaikaa

Liput toimituskuluineen alkaen 17,50 € (Lippupalvelu ja Mikaelin lipunmyynti).

www.lastenhevimusikaali.com

Aiheeseen liittyvää