Etusivu ›› Uutinen ›› Ilkka Juva Mikkelin seudun vapaa-ajanasukasvaltuuskunnan puheenjohtajaksi
3.3.2015 - 8:55
Ilkka Juva Mikkelin seudun vapaa-ajanasukasvaltuuskunnan puheenjohtajaksi
maisemaa5.jpg
Lehdistöneuvos Ilkka Juva on valittu Mikkelin seudun vapaa-ajanasukasvaltuuskunnan puheenjohtajaksi.

- Vapaa-ajan asumisen merkitys on edelleen kasvussa. Monelle meistä mökki on toinen koti, johon kiinnostus ja kiintymys on vakituista asuntoa suurempi. Vapaa-ajan vieton muuttuminen on myös mökkikunnan ja -seudun kannalta tärkeää. Vapaa-ajanasukkaat ovat merkittäviä työllistäjiä. Meitä kiinnostaa palvelujen saatavuus ja laatu. Myös ympäristöasiat ovat meille erityisen tärkeitä, Juva kommentoi.

- Vapaa-ajanasukasvaltuuskunnan työ on osa tärkeää vuoropuhelua seudun kehittämisessä päättäjien ja tämän asukasryhmän välillä. Nyt uutena jäsenenä huomaan, että valtuuskunta on ollutkin oikeiden asioiden kimpussa. Vailla varsinaista toimivaltaa olevan elimen työn sovittaminen viralliseen päätöksentekoon on luonnollisesti haastavaa, mutta tarkoitus on kuitenkin asettaa selkeitä ja toteutettavissa olevia tavoitteita. Valtuuskunnan jäsenillä on monipuolista asiantuntemusta ja he ovat varmasti sitoutuneita työskentelemään seudun hyväksi.

Vapaa-ajanasukasvaltuuskunnan tehtävänä on tuoda esille ja edistää vapaa-ajan asumiseen liittyviä kysymyksiä ja asioita. Lue lisää.

Lehdistöneuvos Ilkka Juva (62)

Puumalan vapaa-ajanasukas 1985–

Länsi-Savon vastaava päätoimittaja 1987–2000, Veikkaus Oy:n viestintäjohtaja 2000–14, eläkkeellä, yritysviestinnän konsulttitehtäviä, vapaa toimittaja 2015–

Aiheeseen liittyvää