Etusivu ›› Kuulutus ›› Palveluseteli-infoa fysioterapiayrittäjille 12.8.
29.7.2015 - 14:41
Palveluseteli-infoa fysioterapiayrittäjille 12.8.
Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy ja Mikkelin seudun sosiaali- ja terveystoimi kutsuvat seudun fysioterapiayrittäjät infotilaisuuteen keskiviikkona 12.8. klo 13 - 15 Mikkelin kaupungin virastotalon Lounashuoneelle (Maaherrankatu 9 - 11). Tilaisuudessa keskustellaan palvelusetelistä ja sen mahdollisesta käyttöönotosta lääkinnällisen kuntoutuksen avofysioterapiassa.

Palveluseteli on yksi keino järjestää kunnan lakisääteisiä sosiaali- ja terveyspalveluja. Palvelusetelillä järjestettävän palvelun järjestää Mikkelin seudun sosiaali- ja terveystoimi ja sen toteuttaa sosiaali- ja terveysalan yritys. Palveluntuottajaksi hyväksytään yritykset, jotka täyttävät palvelusetelilaissa asetetut vaatimukset. Laadultaan palvelun tulee olla vähintään seudullisen sosiaali- ja terveystoimen oman palvelutuotannon tasoista.

Asiakkaalle palveluseteli on maksuväline, jolla palveluntuottajalle korvataan palvelun hinta. Seteli voi korvata palvelun kustannukset joko kokonaan tai asiakkaalle voi jäädä omavastuuosuus, kuten kunnallisessa palvelussakin. Asiakkaalla on oikeus itse valita palveluntuottaja hyväksyttyjen palveluntuottajien joukosta. Samoin hänellä on oikeus kieltäytyä palvelusetelistä ja ottaa palvelu muulla kunnan järjestämällä tavalla.

Infotilaisuuden tarkoituksena on keskustella palveluntuottajahausta ja siihen liittyvistä kriteereistä, palvelusetelin arvosta, Smartum Oy:n sähköisestä palvelusetelistä sekä muista palveluseteliin liittyvistä asioista. Mukana tilaisuudessa Mikkelin seudun sosiaali- ja terveystoimen edustajia sekä Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n palvelusetelivastaava.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet täältä (linkki Miksei Oy:n nettisivuille)

Aiheeseen liittyvää