Etusivu ›› Ajankohtaista ›› Kansalaisopiston kurssiesite jaetaan taas koteihin
12.8.2015 - 7:48
Kansalaisopiston kurssiesite jaetaan taas koteihin
kansalaisopisto_0.jpg
Mikkelin kansalaisopiston alkavan lukuvuoden kurssiesite jaetaan postin välityksellä kaikkiin kotitalouksiin Mikkelin ja Hirvensalmen alueella kuluvan viikon aikana. Tarjolla on taas useita satoja erilaisia kursseja ja joukossa kymmeniä kurssiuutuuksia. Erityisen paljon uusia kursseja on kuvataiteissa, käden taidoissa ja liikunnassa.

Opiston kurssitarjontaan voi tutustua jo nyt opiston nettisivuilla ja joillekin kursseille voi myös ilmoittautua jo tässä vaiheessa. Esimerkiksi kielten jatkokursseille ja muutamille elokuun lopulla tai heti syyskuun alussa alkaville kursseille pääsee ilmoittautumaan.

Varsinainen ilmoittautumisaika kursseille alkaa tiistaina 25. elokuuta. Opiston kursseille voi ilmoittautua internetin välityksellä, puhelimitse tai paikan päällä joissakin kaupungin toimipisteissä. Ilmoittautumisesta on tarkat ohjeet kurssiesitteessä ja opiston nettisivuilla.

Kansalaisopiston toimisto uusiin tiloihin

Mikkelin kansalaisopiston toimisto muuttaa uusiin tiloihin. Toimisto on tämän keskiviikosta 12.8. alkaen Mikkelin yliopistokeskuksen Cultiva-kiinteistön ensimmäisessä kerroksessa osoitteessa Lönnrotinkatu 7. Samoihin tiloihin siirtyy pieni osa kansalaisopiston opetuksesta.

Pääosa Mikkelin kantakaupungissa pidettävistä kansalaisopiston kursseista pidetään edelleen entiseen tapaan Päämajatalolla, ns. Puukoululla Savilahdenkadulla, Mikkelin lukiolla ja Puistokadun kuvataideopintojen kiinteistössä.

http://kansalaisopisto.mikkeli.fi/

Aiheeseen liittyvää