Etusivu ›› Uutinen ›› MAD Week tarjoaa nähtävää ja koettavaa
17.9.2015 - 13:35
MAD Week tarjoaa nähtävää ja koettavaa
madweek.png
Mikkeli Art & Design Week on taiteen ja kulttuurin juhlaviikko, joka järjestetään Mikkelissä järjestyksessään toista kertaa 19.–26.9. Mikkeli Art & Design Week -tapahtumakokonaisuus sisältää erilaisia kulttuurin, muotoilun ja taiteen tapahtumia, jotka levittäytyvät viikon ajaksi ympäri Mikkelin keskustaa.

Tapahtumia, koettavaa ja nähtävää järjestetään ympäri kaupunkia, jotta taide ja muotoilu tavoittaisivat kaikki mikkeliläiset. Yhteisöllisesti suunnitellun tapahtumaviikon tarkoituksena on rakentaa verkostoja ja uudenlaisia toimintamalleja Mikkelissä, yhdistää voimat ja luoda uusia kumppanuuksia.

MAD Week on niin suurten kuin pientenkin toimijoiden yhteinen ponnistus, jolla halutaan osoittaa, mitä kaikkea Mikkelissä osataan ja miten laajoja vaikutuksia taiteella ja muotoilulla on ympäristöömme ja hyvinvointiimme. Tapahtumaviikkoa suunnitteleva työryhmä ja sen mahdollistajat ovat Taiteen edistämiskeskus, Miksei Oy, Mikke ry, Mikkelin kaupunki, AieDesign, IPIK Design, Pauliina Rundgren Handicrafts, Elisa Hillgen, Suomen Elinkeinoelämän Keskusarkisto, Finnish Industrial Design Archives ja Kahvila Nanda.

Lue lisää MAD Weekin verkkosivuilta: madmikkeli.com.

 

Aiheeseen liittyvää