Etusivu ›› Uutinen ›› Sauvakävelysafari 2016 tiistaina 30.8. - nyt porukalla mukaan!
12.8.2016 - 14:33
Sauvakävelysafari 2016 tiistaina 30.8. - nyt porukalla mukaan!
sauvakavelysafari2016_low.pdf_-_adobe_reader_12.8.2016_143048.bmp_.jpg
Kaiken kansan Sauvakävelysafari toteutetaan tänä vuonna neljättä kertaa. Safari järjestetään Kalevankankaan maastossa tiistaina 30. elokuuta klo 17.30 alkaen ja se soveltuu erityisen hyvin lapsiperheille, senioreille, työ- tai kaveriporukan yhteiseksi rupeamaksi.

Safarissa kierretään Kalevankankaan viiden kilometrin lenkki ja reitin varrella on tarjolla hyvinvointiin liittyvää tietoa ja toimintaa. Osanottajien kesken arvotaan palkintoja ja pääpalkintona on 48 tuuman taulutelevisio. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

Safarin järjestävät yhteistyössä Mikkelin kansalaisopisto, Hyvinvoinnin virtaa Mikkelissä –hanke, Etelä-Savon työterveys Oy, Etelä-Savon liikunta, Estery, Ikioma lääkärikeskus, Neurosonic rentoutusklinikka Jari Kuusisto, Luontaistuote Päivänpaiste ja Mikkelin Sotilaskotiyhdistys. Tapahtumaa tukevat Carlson, Länsi-Savo, Viikkoset ja Mikkelin Kaupunkilehti.

Mukaan voi tulla myös ilman sauvoja tai vaikka rollaattorilla. Safarissa kierretään Kalevankankaan viiden kilometrin lenkki, mutta lyhin reitti on kaksi kilometriä.

Aiheeseen liittyvää