Etusivu ›› Uutinen ›› Mikkelin seudun vapaa-ajan asukkaiden palvelukysely - kerro mielipiteesi!
1.9.2016 - 10:02
Mikkelin seudun vapaa-ajan asukkaiden palvelukysely - kerro mielipiteesi!
ristiina_kallioniemi.jpg
Kyselyssä tutkitaan Mikkelin seudun vapaa-ajan asukkaiden tyytyväisyyttä vapaa-ajanasunto-/mökkipaikkakuntien palveluihin ja tuotteisiin. Kyselyn tulosten avulla Mikkelin seudun vapaa-ajanasukasvaltuuskunta pyrkii vaikuttamaan palvelujen ja tuotteiden kehittämiseen, jotta ne vastaisivat entistä paremmin vapaa-ajanasukkaiden tarpeita.

Vapaa-ajan asukkaat ovat osa-aikaisia kuntalaisia, jotka käyttävät Mikkelin palveluita kuten muutkin kuntalaiset. Miten voisimme parantaa ja vahvistaa palveluita? Mikkelin seudun vapaa-ajanasukasvaltuuskunta on parin vuoden välein teettänyt palvelukyselyitä vapaa-ajan asukkaille ja nyt on tullut aika saada uusia näkemyksiä siitä, miten palvelut toimivat tällä hetkellä.

Alla olevasta linkistä voit välittää oman näkemyksesi mökkiläisenä, miten palvelut Mikkelin seudulla toimivat ja miten niitä olet käyttänyt. Näkemyksesi on tärkeä, jotta voimme kehittää palveluita niin mökkiläisten kuin seudun asukkaiden kannalta. Vastaamalla vaikutat myös tarjonnan kehittämiseen.

Miten paikalliset tuotteet ja palvelut toimivat sinun arjessasi? Haluatko niitä lisää ja oletko niistä kiinnostunut?

Osallistu kyselyyn tästä

Kuva Harri Heinonen.

Aiheeseen liittyvää