Etusivu ›› Node ›› Digitaalinen kaupunkiseikkailu valloittaa Mikkelin viikonloppuna
12.9.2016 - 13:09
Digitaalinen kaupunkiseikkailu valloittaa Mikkelin viikonloppuna
digiseikkailu.jpg
Neljättä kertaa järjestettävä Digitaalinen kaupunkiseikkailu käynnistyy perjantaina 30.9. klo 17 Naisvuorella.

Pokémon Go -tyylinen pelaaminen ja adrenaliini yhdistyvät, kun tarjolla on huikeita elämyksiä. Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n ohjelmakoordinaattori Jukka Kumpusalo kuvailee, että kaupunki näyttäytyy pelaajille aivan eri tavalla.

- Kaupunkiseikkailun rastien sisältöön on tänä vuonna panostettu aivan eri tavalla, jokainen rasti on oma tapahtumansa, Kumpusalo hehkuttaa.

Viime vuonna seikkailuun osallistui noin 450 pelaajaa. Tänä vuonna tavoitteena on 600 pelaajaa.

- Erityisesti mukaan toivotaan lapsiperheitä. Jo tapahtuman aloitus Naisvuorella tarjoaa nähtävää ja koettavaa, Kumpusalo kertoo.

Vuorokauden mittainen rutistus

Peli kestää 24 tuntia, mutta välissä on toki mahdollisuus nukkua. Viisitoista vuotta täyttäneet voivat pelata peliä joukkueena tai yksin. Sitä nuoremmille pelaajille suositellaan pelikaveriksi vanhempia tai täysi-ikäistä henkilöä.

Peli on täysin ilmainen ja vaatii vain nettiyhteydellä toimivan älylaitteen. Pelivarusteiksi suositellaan polkupyörää (moottoriajoneuvojen käyttö on kielletty), säänmukaiset vaatteet, taskulamppu ja kilokaupalla seikkailumieltä. Pelikielenä on englanti, joka soveltuu kaikille. Pelissä ei tarvitse osallistua kaikille rasteille. Digitaalinen kaupunkiseikkailu päättyy lauantaina 1.10. klo 18 Kalevankankaalle jäähallin ulkopuolelle.

Tapahtuman suojelijana toimii Rendel, joka on haastanut peliin mukaan yhden Suomen suosituimmista tubettajista, Pinkku Pinskun. Digitaalisen kaupunkiseikkailun tiimi haastaa seikkailuun mukaan kaikki alueen työyhteisöt, harrasteseurat, oppilaitokset, opiskelijat, oppilaat, opettajat sekä perheet unohtumattomaan seikkailuun.

Tapahtuman kulku

Perjantai 30.9. klo 17    

Aloitustapahtuma Naisvuoren kesäteatterilla                        

klo 18

Seikkailu alkaa

Lauantai 1.10. klo 10

Rastitapahtuma kauppakeskus Stellan Tähtitorilla

klo 18

Liikkumisen unelmavuoden ja Digitaalisen kaupunkiseikkailun päätöstapahtuma jäähallin pihalla

Luvassa muun muassa elävää musiikkia, ilotulitus ja palkintojen jako
 

Tapahtumaa toteuttamassa ovat Digimi ry, OiOi Oy, Hyvinvoinnin virtaa Mikkelissä -hanke, Observis Oy, Mikke ry ja lukuisat yhteistyökumppanit ja yhdistykset.                                                                                                                                                                                             

Katso video pelistä

www.dks24.fi

Aiheeseen liittyvää