Etusivu ›› Uutinen ›› Mikkelin alakoulujen jalkapalloturnaus jatkuu
3.10.2016 - 9:14
Mikkelin alakoulujen jalkapalloturnaus jatkuu
futis.jpg
Alakoulujen yhteinen jalkapalloturnaus on järjestetty Mikkelissä jo vuosia yhteistyössä Mikkelin Palloilijoiden kanssa.

Viime vuonna mukana oli Kuplahallissa 1–4-luokkalaisten Kaikki pelissä -turnauksessa 26 joukkuetta. Tänä vuonna tavoitteena oli kasvattaa lukumäärää jakamalla turnaus neljälle eri alueelle niin että kentät olisivat lähempänä kouluja, jolloin osa oppilaista voisi jopa kävellä peleihin.

Tavoite saavutettiin hienosti, kiitos koulujen ja aktiivisten opettajien, ja mukana syksyn turnauksessa on 58 joukkuetta. Viime viikolla pelattiin Lähemäen ja Rantakylän kouluilla, tällä viikolla Urpolassa ja Kalevankankaalla. Kaikki pelissä -turnauksessa tärkeintä on pelaaminen ja liikkuminen, pisteitä ei lasketa eikä palkintoja jaeta, säännöissä tärkeintä on reilun pelin hengessä pelaaminen. Perinteiset pihapelit muistuvat näissä peleissä ensimmäisenä mieleen, varsinkin pienimpien peleissä ei siis haittaa, vaikka palloa pelataan välillä rajojen ulkopuolellakin. Pelaaminen kuuluu takuulla myös naapuriin, niin kovaa on oman joukkueen kannustus ollut. Tämän lisäksi 5–6-luokkalaiset pelaavat omat harraste- ja kilpasarjan turnauksensa Kuplahallissa 19.10.

Tervetuloa katsomaan, miltä pelit näyttävät tällä viikolla! Urpolan tekonurmella keskiviikkona 5.10. klo 9.30 - 12.30 ja Kalevankankaan tekonurmella koulun takana perjantaina 7.10. klo 9 - 12. Joukkueita on eniten paikalla Urpolassa, jossa mukana on Urpolan koulu, Päämajakoulu, Moision koulu ja Ristiinan koulu.

Aiheeseen liittyvää