Etusivu ›› Uutinen ›› Mikkomarkkinat Mikkelin keskustassa 11. - 12.10.
3.10.2016 - 10:42
Mikkomarkkinat Mikkelin keskustassa 11. - 12.10.
markkinat.jpg
Perinteiset Mikkomarkkinat järjestetään Hallitustorilla, osalla Maaherrankatua ja kävelykatua tiistaina 11.10. klo 7 - 18 ja keskiviikkona 12.10. klo 7 - 17.

Maaherrankatu aluehallintoviraston kohdalta ja kävelykatuna toimiva Hallituskatu Maaherrankadun ja Porrassalmenkadun väliseltä osalta ovat torin lisäksi markkina-alueena. Kadun pinnan suojelemiseksi kävelykadulla sallitaan vain kuivatavaran myynti, eikä sinne saa ajaa moottoriajoneuvoilla.

Markkinat ovat säilyttäneet suosionsa. Kauppiaita on jälleen tulossa paljon, lähes kaikki myyntipaikat on varattu jo etukäteen. Poliittisille puolueille tarjotaan mahdollisuus varata paikkoja Hallituskadulta Akselin edustalta tai Maaherrankadulta Stellan ja Akselin väliseltä alueelta.

Markkina-alueella on kaupungin teknisen toimen järjestämä yövartiointi maanantaista 10.10. klo 18 lähtien.

Pysäköinnissä ja liikenteessä rajoituksia

Maaherrankatu välillä Raatihuoneenkatu-Savilahdenkatu suljetaan ajoneuvoliikenteeltä maanantaista 10.10. klo 9 keskiviikkoon 12.10. klo 20.00 saakka. Vain välttämätön liikkeiden huoltoajo on sallittua. Turistibussipysäkit siirretään samaksi ajaksi Mannerheimintielle Matkakeskuksen kohdalla oleville tilausliikenteelle merkityille pysäkeille.

Puolet Marskin aukiosta (noin 100 autopaikkaa) varataan vain luvan saaneiden markkinakauppiaiden käyttöön. Pysäköintirajoitus tulee voimaan maanantaina klo 8, johon mennessä muut ajoneuvot pitää siirtää pois tältä alueelta. Sen jälkeen pysäköinti on sallittu vain luvan saaneille markkinakauppiaille.

Tavataan torilla!

Aiheeseen liittyvää