Etusivu ›› Uutinen ›› Ohjaamo Olkkarin synttärit 16.12.
13.12.2016 - 10:07
Ohjaamo Olkkarin synttärit 16.12.
olkkari.jpg
Ohjaamo Olkkari viettää 16.12. 5-vuotissynttäreitään klo 18 alkaen. Illan aikana ohjelmassa on dj:n tarjoilemaa musiikkia, kulttuuriosuuskunta Kukan improa ja illan huipennukseksi yleisön toiveesta paikallinen bändi NURNAS! Illan aikana on myös mahdollisuus tarttua open mic -mahdollisuuteen, johon voi ilmoittautua ennakkoon nuoriso-ohjaaja Antti Hynniselle sähköpostilla antti.hynninen(at)mikkeli.

Mikä se Ohjaamo Olkkari sitten oikein on?

Ohjaamo Olkkari on alle 30-vuotiaiden palvelupaikka, jossa eri työntekijät nuorisopalveluista, sosiaalitoimesta, terveydenhuollosta, Esedulta ja te-toimistosta sekä verkostoista tarjoavat monialaisesti henkilökohtaista ohjausta, neuvontaa ja tukea. Ohjaamo Olkkariin voi tulla käymään kun koulutus tai työpaikka on hakusessa, vapaa-ajan mahdollisuudet mietityttävät, oma jaksaminen tai läheisen tilanne huolestuttaa tai kaipaa vain hetken keskustelua aikuisen kanssa. Lisäksi Ohjaamo Olkkarissa toimii erilaisia alle 30-vuotiaiden omia toimintaryhmiä, joihin voi vapaasti osallistua. Uusista toimintaryhmistä ideoita otetaan myös mielellään vastaan.

Ohjaamo Olkkarin tavoitteena on, että se toimii alle 30-vuotiaiden tukena, kunnes tilanteeseen löydetään ratkaisu esimerkiksi siirryttäessä kouluun tai työelämään. Lisäksi Ohjaamo Olkkari tarjoaa tukea alle 30-vuotiaiden läheisille silloin, kun tarvitaan muun muassa tietoa ja ohjausta koulutuksesta, työstä, vapaa-ajasta, kuntoutuspalveluista tai tarve on vain keskustella oman lapsen tilanteesta.

Ohjaamo-palveluita tarjotaan tällä hetkellä jo noin 40 eri kunnassa. Mikkelin Ohjaamo Olkkarin löydät keskeiseltä paikalta, melkein torin kupeesta, Maaherrankatu 12. Tervetuloa viettämään synttärijuhlaa perjantaina 16. joulukuuta!

www.mikkelinolkkari.fi

Aiheeseen liittyvää