Etusivu ›› Uutinen ›› Mikkelin JääTorilla helmikuussa luistelua ja turnauksia
2.2.2017 - 8:37
Mikkelin JääTorilla helmikuussa luistelua ja turnauksia
kendoo.jpg
Lauantaina 4.2. Mikkelin Hallitustorilla järjestetään JääTori-tapahtuma kello 10 - 12. JääTorilla on luvassa luistelua, musiikkia ja kuumaa mehua. Koko perheen tapahtumaan on vapaa pääsy. JääTori-tapahtumasarjan toteuttaa Event Production Finland Oy.

Vuoden ensimmäisellä JääTorilla MAHL eli Mikkelin alueen harrasteliigat esittelee lasten korttelitoimintaa. Kentällä voi luistella vapaasti ja samalla tutustua korttelikiekkoon. Kentällä pyritään laittamaan innokkaiden kesken pienet korttelikiekkopelit pystyyn.

Tapahtumassa on lainattavissa luistelutukia, joiden kanssa voi opetella luistelua. Vapaaluistelullekin jää mahdollisuus. Paikalla on MAHL-edustajia kertomassa 4–12-vuotiaiden harrastusmahdollisuuksista ja myös muusta MAHL-toiminnasta.

Lahjoita hyväkuntoisia talviliikuntavälineitä

JääTorin aikana järjestetään myös talviliikuntavälineiden keräys. Torilla voi käydä lahjoittamassa hyväkuntoisia talviliikuntavälineitä kuten suksia, monoja, luistimia ja jääkiekkovarusteita. Etenkin hiihtovälineillä ja jääkiekkovarusteilla on kysyntää.

Välineet lahjoitetaan niitä tarvitseville Mikkelin lapsiperheverkoston toimijoiden sekä korttelitoiminnan kautta. Kaikkien 4.2. tavaroiden lahjoittaneiden kesken, arvotaan lahjakortti, joka oikeuttaa maksuttomaan paikkaan yhdelle osallistujalle WHL-hiihtolomaleirille.

Pipolätkäturnaus 11.2.

Lauantaina 11.2. MAHL järjestää torilla klo 11 alkaen nuorille suunnatun Young Guns -pipolätkäturnauksen. Turnaus järjestetään yhdessä Liikkumisen unelmavuoden aikana perustetun nuorten ryhmän kanssa. Turnaukseen ovat kaikki innokkaat pipolätkäpelaajat tervetulleita. Pakollisina varusteina ovat ristikkokypärä, maila ja luistimet. Polvisuojia suositellaan. Turnaus on osallistujille maksuton.

Lisätiedot www.korttelikerho.fi ja ilmoittautumiset eetu(at)mahl.fi tai 040 836 4909.

Koko perheen JääTori-luistelutapahtuma järjestetään lauantaisin 4.2., 11.2., 18.2. ja 25.2. Mikkelin torilla kello 10 - 12. Poikkeuksena on pipolätkäturnaus, joka alkaa kello 11. Ohjelmassa on luistelua, musiikkia ja kuumaa mehua. JääTorille on vapaa pääsy. Tapahtumien ulkopuolella Hallitustorin jääalue on kaikkien vapaassa käytössä. Tapahtumissa on säävaraus.

Aiheeseen liittyvää