Etusivu ›› Uutinen ›› Mikkelin kaupungin kulttuuripalveluissa kesätöihin kaivataan luovia nuoria
9.2.2017 - 9:26
Mikkelin kaupungin kulttuuripalveluissa kesätöihin kaivataan luovia nuoria
muuntamo_kesanayttely.jpg
Ain laulain (kesä)työtäs tee! Sambaten suveen vai kenties monologilla kesämaanantaihin? Mikä tahansa näistä vaihtoehdoista voi käydä toteen jo nurkan takana häämöttävänä kesänä!

Mikkelin kaupungin kesätöiden hakuaika starttasi 1.2. jatkuen aina 28.2. asti. Tehtäviä löytyy moneen lähtöön, monilta eri toimialoilta. Kulttuuripalveluissa tarjolla on kolmenlaisia pestejä: näyttelyvalvojan, tapahtuma-avustajan ja esiintyjän tehtävät.

Näyttelyiden valvoja (Pursialan Wanhan Muuntamon ja Anttolan viljamakasiinin tiloissa; Anttolaan on valittu aina ensisijaisesti anttolalainen nuori)

Tehtävänä on kesänäyttelyn valvonta, joka pitää sisällään muun muassa tilasta ja teoksista huolehtimisen, asiakaspalvelun sekä erilaiset neuvontatehtävät. Painotamme erityisesti asiakaspalvelutaitoja sekä annamme arvoa sujuvalle kielipäälle.

Tapahtuma-avustaja (Hulivilikarnevaali)

Tehtävänä on erilaiset avustavat toimet Hulivilikarnevaaliin liittyen, kuten muun muassa tiedotukseen ja markkinointiin liittyvät tehtävät, asiakaspalvelu, tavaroiden pystytys ja purku, erilaiset järjestelytehtävät. Jos olet valmis tarttumaan ripeästi toimeen, sinulla on itsenäinen ote työskentelyyn etkä kaihda moninaisia työtehtäviä, kiivasta työtahtia ja jaksat kiireen keskelläkin hymyillä asiakkaille, saatat olla etsimämme henkilö!

Esiintyjä

Haemme paikallisia nuoria, joilla on harrastustaustaa esimerkiksi musiikin, tanssin tai esittävän taiteen kentältä. Tehtävänä on pareittain tai ryhmässä kiertää ympäri Mikkeliä ennakkoon sovituissa paikoissa pienten esiintymisten osalta. Esiintymistaidon ja taiteellisen otteen lisäksi lisäpisteitä ropisee hyvästä organisointikyvystä sekä tiimityöskentelytaidoista. Varaudu mahdollisessa haastattelutilanteessa antamaan soitto-, tanssi- tai improvisaationäyte taidoistasi.

Kaupungin kesätöitä haetaan oheisen linkin kautta: https://open.mikkeli.fi/kesatyo/. Kulttuuripalveluiden kesätöihin haetaan yläotsikko kulttuurin alta löytyvästä näyttely-, tapahtuma- ja esiintyjätehtäviä -kohdasta.

Aiheeseen liittyvää