Etusivu ›› Kuulutus ›› Rakenna pientalo Mikkeliin
3.3.2017 - 8:55
Rakenna pientalo Mikkeliin
Mikkelin kaupunki julistaa haettavaksi

1) Tarjouskilpailun perusteella myytävät tontit

Tontit sijaitsevat Emolan, Lähemäen, Lehmuskylän ja Annilan Kirkonvarkauden alueilla. Emolan, Lähemäen ja Lehmuskylän tontit ovat rakennettavissa heti, Annilan Kirkonvarkauden alueen tontit ovat rakennettavissa aikaisintaan lokakuussa 2017. Tontit varataan korkeimman euromääräisen tarjouksen tehneelle, ottaen huomioon tontille vahvistettu alin luovutushinta. Tontit ainoastaan myydään.

Tarjous on tehtävä tonttitarjouslomakkeelle, jonka voi tulostaa osoitteesta kartta.mikkeli.fi/tonttihaku. Kaupunki pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjoukset.

Tonttitarjouslomakkeet on toimitettava suljetussa kirjekuoressa (kuoreen merkintä ”Tonttitarjous”) 31.3.2017 klo 15 mennessä: Mikkelin kaupunki, Tekninen lautakunta, PL 33 (Raatihuoneenkatu 8-10), 50101 Mikkeli. Käyntiosoite: kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, 1. kerros, asiointipiste.

2) Tarveharkinnan perusteella vuokrattavat tai myytävät tontit

Tontit sijaitsevat Rantakylän Vuolingon, Ristiinan Linnaniemen ja Annilan Kirkonvarkauden alueilla. Rantakylän Vuolingon ja Ristiinan Linnaniemen tontit ovat rakennettavissa heti, Annilan Kirkonvarkauden tontit ovat rakennettavissa aikaisintaan lokakuussa 2017. Nämä tontit varataan harkinnan mukaan. Alueella on mahdollisuus liittyä kaukolämpöön. Tontit voi joko ostaa tai vuokrata, jolloin perusvuokra on 4 % luovutushinnasta.

Tonttihakemuslomake löytyy netistä osoitteesta kartta.mikkeli.fi/tonttihaku. Lomakkeen voi palauttaa joko paperisena tai suoraan sähköisen hakupalvelun kautta. Paperiset tonttihakemuslomakkeet on palautettava 31.3.2017 klo 15 mennessä: Mikkelin kaupunki, Tekninen lautakunta, PL 33 (Raatihuoneenkatu 8-10), 50101 Mikkeli. Käyntiosoite: kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, 1. kerros, asiointipiste.

Kaikkien haettavien tonttien hakuaika on 6.3.2017 – 31.3.2017. Tontteja esitellään hakuaikana kaupungin virastotalossa, mittaus ja kiinteistöt -yksikössä (Maaherrankatu 9-11, 2. kerros).

Kirkonvarkauden alueen tontteihin pääsee tutustumaan 9.3. ja 14.3. sekä 21.3. Kokoontuminen messualueen toimistorakennukselle klo 17.

Lisäksi kaupungilla on Tupalassa, Tuskussa, Otavassa, Anttolassa, Haukivuorella, Ristiinassa ja Suomenniemellä sekä haja-asutusalueilla vapaita, heti rakennettavissa olevia omakotitontteja, joita voi hakea jatkuvasti.

Mikkelissä 2.3.2017

Mikkelin kaupungin tekninen toimi
Mittaus ja kiinteistöt