Etusivu ›› Uutinen ›› Mikkelin lukiot ja Esedu projektiviikon pyörteissä 3.4.–7.4.
27.3.2017 - 8:47
Mikkelin lukiot ja Esedu projektiviikon pyörteissä 3.4.–7.4.
projektiviikko.jpg
Mikkelin lukiot ja Etelä-Savon ammattiopisto Esedu toteuttavat yhteistyökumppaniensa kanssa projektiviikon yli kuudellesadalle opiskelijalle. Mukana projektiviikossa on yli viisisataa lukiolaista ja noin sata ammattikoululaista.

Projektiviikon aikana 3.4.–7.4. jokainen opiskelija on valitsemallaan kurssilla, jotka oppilaitokset toteuttavat yhteistyökumppaniensa kanssa. Ensimmäistä kertaa Mikkelissä järjestettävä projektiviikko painottaa muun muassa työelämälähtöisyyttä, yhteistyötä, yhteiskunnallista ja ilmiöpohjaista opiskelua sekä projektimaisuutta.

Suosituimmaksi kurssiksi nousi Ensiapu, johon osallistuu lähes 70 nuorta. Toiseksi suosituin kurssi on Hygieniapassi ja kolmanneksi suosituin Varaudu – Opi – Auta, turvallisesti nykypäivän Suomessa, jonka järjestää Maanpuolustuskoulutusyhdistys.

Projektiviikon ei ole tarkoitus jäädä ainutlaatuiseksi, sillä se aiotaan järjestää myös ensi vuonna. Projektiviikkoa voi seurata somessa tunnisteella #projektiviikkomikkeli. Facebookissa projektiviikolla on tapahtuma, jonne opiskelijat ja opettajat voivat lisätä muun muassa kuvia viikon ajalta (klikkaa linkkiä).

Aiheeseen liittyvää