Etusivu ›› Uutinen ›› Xamk juhlii valmistuneita
31.5.2017 - 12:43
Xamk juhlii valmistuneita
xamk_logo_laaja2_sin_rgb.png
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta (Xamk) valmistui 31.5.2017 yhteensä 365 uutta osaajaa työelämään. Xamkin ensimmäisiä valmistumis- ja kevätjuhlia vietetään kolmella kampuspaikkakunnalla: Mikkelissä ja Savonlinnassa 31.5. ja Kouvolassa 2.6.

Opiskelijoita valmistuu pitkin vuotta, joten juhliin on kutsuttu kaikki edellisen juhlan jälkeen valmistuneet sekä heidän läheisiään. Xamkista on valmistunut 1.1. - 31.5.2017 yhteensä 655 opiskelijaa. Yhteiset suuret valmistumisjuhlat järjestetään kahdesti vuodessa, ennen joulua ja kevätlukukauden päättyessä.

Juhlien ohjelma rakentuu kaikilla paikkakunnilla samoista aineksista: rehtorin tervehdyksestä, juhlapuheesta, valmistuvan opiskelijan puheenvuorosta, todistusten ja stipendien jaosta, musiikista, suvivirrestä ja kahvitarjoilusta. Juhlan lisäksi järjestetään sosiaali- ja terveysalalta valmistuvien lupauksenantotilaisuudet.

Xamkin juhlaputki käynnistyy Savonlinnassa keskiviikkona 31.5. klo 9 Savonlinnan kampuksen Savonniemisalissa. Mikkelissä juhla järjestetään keskiviikkona 31.5. klo 12 konserttitalo Mikaelissa. Kotkasta ja Kouvolasta valmistuneet juhlivat valmistumistaan perjantaina 2.6. klo 13 Kuusankoskitalolla.

Juhlien tarkemmat tiedot löytyvät sivulta www.xamk.fi/valmistumisjuhlat.

Aiheeseen liittyvää