Otavan Opiston aikuislukio ja Nettilukio

Haetko uutta alkua? Tervetuloa opiskelemaan Otavan Opistoon! Otavan Opistossa voi yhdistellä lähiopiskeluun joustavasti myös nettiopintoja. Koko lukion oppimäärän voi suorittaa itsenäisesti opiskellen ajankohdasta ja paikasta riippumatta (Nettilukio) tai opiskelija voi opiskella ja asua Otavan Opistossa.

Palveluopas

Otavan Opiston aikuislukio

Otavan Opiston aikuislukiossa opiskelu on monimuoto-opiskelua eli lukion kurssit sisältävät sekä lähiopiskelua että verkko-opiskelua. Opiskelu, ruokailu koulupäivinä ja asuminen opiston asuntolassa ovat opiskelijalle maksuttomia. Pääsyvaatimuksena on peruskoulun suorittaminen tai vastaavat tiedot sekä 18 vuoden ikä. Opiskelemaan voi hakea milloin tahansa lukuvuoden aikana. Lisätietoa aikuislukiosta Otavan Opiston nettisivuilla.

Nettilukio

Nettilukiossa voi opiskella koko aikuislukion oppimäärän itsenäisenä verkko-opiskeluna omassa aikataulussasi. Koska kaikki kurssit ovat verkossa saatavilla, opiskelu onnistuu mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Nettilukiossa opiskelija ei ole sidoksissa lukukausiin tai lukion jaksoihin, vaan voi edetä oman aikataulunsa ja suunnitelmansa mukaisesti. Opiskelun voi aloittaa mihin aikaan vuodesta tahansa. Nettilukio on toiminut osana Otavan Opiston aikuislukiota vuodesta 1997. Tällä hetkellä opiskelijoita on n. 700. Lisätietoa Nettilukion sivuilla.

Otavan Opiston aineopiskelu

Otavan Opistossa voi aineopiskelijana opiskella yksittäisiä lukiokursseja. Jos opiskelija on samanaikaisesti opiskelijana jossakin toisessa oppilaitoksessa, hän voi täydentää opintojaan aineopiskelijana. Aineopiskelu voi olla myös piristävä harrastus. Lisätietoa aineopiskelun sivuilta.

Yhteystiedot

Osoite: Otavantie 2 B, 50670 Otava
Puhelin: 015 194 3552
Sähköposti: info(at)otavanopisto.fi