Etusivu ›› Uutinen ›› Kulttuurireitit -sivusto johdattaa kulttuurin äärelle
21.6.2017 - 8:50
Kulttuurireitit -sivusto johdattaa kulttuurin äärelle
Kulttuurireitit logo
Mikkelin kaupunki pilotoi asuntomessujen aikaan kohdistuvan websivuston, joka esittelee kaupungin taide-, design- ja kulttuurialan käyntikohteita kalliomaalauksista katutaiteeseen.

Mikkelin kaupunki pilotoi asuntomessujen aikaan kohdistuvan websivuston, joka esittelee kaupungin taide-, design- ja kulttuurialan käyntikohteita kalliomaalauksista katutaiteeseen. Pilottivaiheessa mukaan on pyydetty kohteita, joissa on mahdollista vierailla ja asioida asuntomessujen aikana 14.7-3.8.2017.

Sivusto esittelee taide- ja kulttuuripaikkoja ja ohjaa kävijät käyntikohteisiin sähköisen kartan avulla. Kävijöiden on helppo tutustua kohde-esittelyjen ja karttapaikan kautta Mikkelin erilaiseen kulttuuritarjontaan. Sivusto jää pysyväksi markkinointikanavaksi asuntomessujen jälkeen. Sivusto on tehty käyttäjäystävälliseksi. Sivusto on suunniteltu niin messukävijöille kuin paikallisille asukkaille. Verkkosivuilla kohteita pystyy hakemaan niin kartalta kuin kohde-esittelyittäin.

Infosivulla on lyhyt ja ytimekäs infoteksti kohteesta, osoite, sähköposti, asiasanat, kuva tai kuvia ja maksimissaan 30 sekunnin mittainen video. Sivusto on responsiivinen eli toimii kaikenkokoisissa päätelaitteissa. Karttasivun avulla voi paikantaa kohteet. Kaikilla kohteilla on myös oma infosivunsa. Kohteen omalta esittelysivulta on linkitys edelleen websivuille ja sosiaaliseen mediaan.

Sivusto esittelee Mikkelin kulttuuritarjontaa monipuolisesti. Mukana on 90 kohdetta kalliomaalauksista designstudioihin. Kohteiden määrä elää ja niitä lisätään sivuille matkan varrella.
- julkisia taideteosesittelyjä yhteensä 54 kpl
- museokohteita 10 kpl
- galleria- ja näyttelykohteita 10 kpl
- kulttuuripaikkakohteita 10 kpl
- design studioita 6 kpl

Katso Kulttuurireitit: www.kulttuurireitit.fi

Hankkeesta vastaa Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut.
Verkkosivun design ja toteutuksen Mainostoimisto Groteski.
Videokuvaus Hamid Al-Sammarraee.

Lisätiedot
Marita Kajander, kulttuurijohtaja, 044794 2457
Janne Tallqvist, Mainos- ja Digitoimisto Groteski, +358 45 3544 244
 

Aiheeseen liittyvää