Etusivu ›› Uutinen ›› Asuntomessuilla 50 000 kävijän raja rikki
25.7.2017 - 11:25
Asuntomessuilla 50 000 kävijän raja rikki
50000_messukavija.jpg
Asuntomessuilla kukitettiin tänään tiistaina 25. heinäkuuta 50 000. messuvieras. 50 000 messukävijän raja ylittyi heti aamulla kun ensimmäiset messuvieraat saapuivat portille. Torniolainen pariskunta Jukka ja Minna Vähä yllättyivät iloisesti, kun Suomen Asuntomessujen ja Mikkelin kaupungin edustajat odottivat heitä kukkien, sisäänpääsylippujen ja pienen lahjakassin kera.

Jukka ja Minna Vähä saapuivat messuille kesälomareissullaan Seinäjoelta Kalevan kisoista. Asuntomessuilla on tullut viimeksi käytyä Tampereella vuonna 2012.

- Tänään aamulla päätettiin kävellä messualueelle keskustasta ja tulimme Kenkäveron sekä Mikkelipuiston kautta tänne alueelle. Hyvältähän tällainen yllätys tuntuu! Kannatti kävellä hotellilta tänne, Jukka Vähä naurahti.

Kotipaikkakunnallaan Torniossa luhtitalossa asuvat Vähät tulivat hakemaan vinkkejä Asuntomessujen pihoista kesämökilleen, joka sijaitsee Kemijoen varrella.

- Pihat ja parvekeratkaisut kiinnostavat. Mökki sijaitsee rinnetontilla, joten sinne ja luhtitaloomme katselemme erilaisia ideoita, Minna Vähä kertoi.

Asuntomessut Mikkelissä ovat käynnissä elokuun 13. päivään asti. Messuilla on yhteensä 31 kohdetta yli 15 hehtaarin kokoisella messualueella. Asuntomessut Mikkelissä –projektipäällikkö Heikki Manninen kertoi pariskunnalle messualueen piharakentamisesta muutaman vinkin.

– Piharakentamisessa luonnonmukaisuus on viime vuosina vahvasti nousussa ollut trendi ja se näkyy myös Asuntomessuilla Mikkelissä. Rinnetontteja on alueen rannalla ja suuri osa messupihoista on yhdistetty kauniisti ympäröiviin asuntokatuihin ja ympäröivään luontoon, Manninen kertoi.

Jutun kuva: Jessica Järvinen