Etusivu ›› Uutinen ›› Kansalaisopiston kursseille voi ilmoittautua tiistaista 22.8. alkaen
21.8.2017 - 8:46
Kansalaisopiston kursseille voi ilmoittautua tiistaista 22.8. alkaen
dreamstime_xxl_20125521.jpg
Mikkelin kansalaisopiston alkavan lukuvuoden kursseille voi ilmoittautua tiistaista 22.8. klo 10 alkaen. Musiikin kursseille ilmoittautuminen alkaa klo 17.30. Kursseille voi ilmoittautua internetin välityksellä, puhelimitse tai paikan päällä kansalaisopiston toimistolla ja kaupungin asiointi- ja palvelupisteissä lukuunottamatta Rantakylän ja Otavan pisteitä.

Opiston kurssiesite jaettiin postin kautta kaikkiin Mikkelin ja Hirvensalmen kotitalouksiin noin viikko sitten. Opisto järjestää talven aikana noin 600 kurssia. Joillekin aivan elokuun lopussa alkaville kursseille, kielten jatkokursseille ja taiteen perusopetuksen jatkokursseille on voinut jo ilmoittautua, mutta suurimmalle osalle kursseista ilmoittautuminen alkaa tiistaina 22.8.

Kansalaisopisto suosittelee internetin kautta tapahtuvaa ilmoittautumista, koska se on ilmoittautujan kannalta nopein tapa opiskelupaikan saamiseen.

Kysytyintä toimintaa on yleensä musiikin yksilöopetus. Opisto turvaa musiikin opiskelupaikan saaneille kolmen vuoden opiskeluoikeuden ja siksi yksilöopetuksen paikkoja tulee tarjolle uusia ilmoittautujia varten vain pieni määrä suhteessa opiskelupaikkojen kokonaismäärään.

kansalaisopisto.mikkeli.fi

Aiheeseen liittyvää