Etusivu ›› Uutinen ›› Koko perheen pyöräilypäivä lauantaina
5.9.2017 - 9:00
Koko perheen pyöräilypäivä lauantaina
pyoraily.jpg
Lauantaina 9.9. vietetään koko perheen pyöräilypäivää Mikkelissä.

Kello 11.50 järjestetään satamassa Carlsonin pihalla alkujumppa, jonka jälkeen perhepyöräily lähtee reitilleen: Satama – Kenkävero – Kirkonvarkaus (Heinzen leikkipistossa juomatarjoilu, Jukureiden yhteistyökumppani tarjoaa) – Anttolantie – Pursialankatu – Melapirtti – Kaihunranta – Porrassalmenkatu – Mannerheimintie – Kirkkopuisto. Reitti on pituudeltaan noin 11 kilometriä. Kirkkopuistosta kello 13.30 pyöräilykulkue jatkaa Kalevankankaalle jäähallin pihaan ja kaikille osallistujille jaetaan liput Jukurit-KooKoo-otteluun 19.9.

Tapahtumassa on mahdollista osallistua lyhyempään tai pidempään reittiin. Pidempi reitti alkaa satamasta klo 12 ja lyhemmän reitin polkijat liittyvät matkaan klo 13.30 Kirkkopuistosta. Tapahtumassa ajatetaan jonossa pyöräteitä pitkin kärkipyöräilijöiden säätäessä vauhtia. Pyöräilijöillä on kypäräpakko.

Tapahtuman päätemoja ovat perhe yhdessä, pyöräilyturvallisuus ja Mikkelin uudet kevyen liikenteen väylät. Mukana perhepyöräilyssä ovat Mikkelin Latu, Velo Saimaa, Liikenneturva, Luonteripyöräily, Puumalan saaristoreitti, Repoveden ja Vedenjakajan reitistöt, Hyvinvoinnin virtaa Mikkelissä -hanke, Jukurit, Lumme Energia, Etelä-Savon Liikunnan Liikkuva maaseutu -hanke, Radio Nova ja Kuntokeskus Ote.

Aiheeseen liittyvää