Etusivu ›› Uutinen ›› Kevyenliikenteen reiteissä muutoksia Raviradantiellä
7.9.2017 - 17:06
Kevyenliikenteen reiteissä muutoksia Raviradantiellä
kalevankangas_lansi_883.jpg
Mikkelin kaupunki rakennuttaa Kalevankankaan alueella Raviradantien pysäköintialuetta ja tähän liittyviä ajo- ja kevyenliikenteen väyliä sekä näihin liittyviä hulevesiviemäreitä ja vesihuoltolinjojen siirtoja sekä Kalevankankaantien ja Raviradantien risteyksessä kadun parannus- ja kiertoliittymän rakennustöitä.

Raviradantien pysäköintialueen rakennustyöt muuttavat alueen liikennejärjestelyjä sekä rajoittavat pysäköintialueita ja niiden käyttöä. Poikkeavat liikennejärjestelyt ovat alueella voimassa rakennustöiden päättymiseen asti, urakan aikataulun mukaisesti 15.10.2017.

Liikennejärjestelyihin tulevista muutoksista tiedotetaan erikseen ja kartta päivitetään kaupungin verkkosivuille.

Järjestelyt koskevat raviradalle, jäähallille ja jalkapallohallille sekä alueen muihin harrastus- ja liikuntapaikoille suuntautuvaa ajoneuvo- ja kevytliikennettä. Rakentaminen rajoittaa tai muuttaa osaltaan myös pääsyä alueen liikuntareitistöille. Näiden väylien ja yhteyksien kiertoreitit opastetaan erikseen maastossa.

Kevyen liikenteen muutokset

Alueen kevyenliikenteen yhteyksissä on käytössä työnaikaisia kiertoreittejä.

Mikkeli Areenan ja P1 pysäköintialueen töiden edistymisen vuoksi kevyenliikenteen kiertoreitti Totopolun päästä jäähallien ja kuplahallin suuntaan on muutettu uudelle reitille. Reitti on aidattu ja opastettu maastossa.

Kalevankankaantien ja Raviradantien kevytliikenne on ohjattu risteysalueen rakennustöiden vuoksi kiertoreiteille. Reitit on opastettu maastossa.

Liikuntareitistön muutokset

Liikuntareitistöllä ei ole tällä hetkellä muutoksia tai rajoitteita.

Ajoneuvoliikenteen muutokset

Raviradantiellä ja Kalevankankaantiellä työmaa-alueella on ajoneuvoliikenteen nopeusrajoitus 30 km tunnissa. Rajoitus koskee Raviradantietä Kalevankankaantien risteysalueelta pohjoiseen päin ja ajoyhteyttä Tallialueelle.

Jäähallille, raviradalle ja kuplahallille sekä raviradan tallialueelle liikennöinti tapahtuu kokonaisuudessaan Raviradantien uutta rakennettua katulinjaa pitkin.

Liikennejärjestelyissä saattaa olla työmaan työvaiheiden ja yleisötapahtumien vuoksi edellä mainituista poikkeavia järjestelyjä. Nämä toteutetaan erillisillä opastuksilla ja liikenteenohjaajilla.

Pysäköintialueiden muutokset

Alueella käytössä olevia pysäköintialueita ovat seuraavat karttaan merkityt alueet:

P2  pysäköintialue, Raviradantien varrella.
Eteläparkki, Kalevankankaantien varrella
P3 pysäköintialue, Raviradantien varrella (tenniskenttien kohdalla)
Jäähallin takana sijaitseva raviradan Tallialue on käytettävissä pysäköintiin tapahtumien sekä kuplahallin ja harjoitusjäähallin päiväkäytön aikana.
Jäähallin ja Raviradan välisillä huoltoteillä ja pihoilla pysäköinti on ehdottomasti kielletty muualla kuin merkityillä / varatuilla paikoilla.
Rakennettava P1 pysäköintialue on käytössä jääkiekon liigapelien aikana, alkaen pe 8.9.2017. Muutoin alue on työmaakäytössä ja pysäköinti sekä liikennöinti siellä on kielletty.

 

 

 

Aiheeseen liittyvää