Etusivu ›› Uutinen ›› Etelä-Savo maailmankartalle -seminaari 28.9.
15.9.2017 - 15:17
Etelä-Savo maailmankartalle -seminaari 28.9.
09a58-048.jpg
Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy ja Otavan Opisto ja järjestävät Etelä-Savo maailmankartalle -seminaarin, jonka tavoitteena on edistää kansainvälisyyttä ja vuorovaikutusta eteläsavolaisten yritysten ja maahanmuuttajien kesken sekä vahvistaa Etelä-Savon näkyvyyttä ja ylläpitää vetovoimaisuutta.

Seminaarin avaa kaupunginjohtaja Timo Halonen. Ohjelmassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja ja yritystarinoita eri puolilta maakuntaa. Yrittäjistä, viranomaisista ja vaikuttajista koottu paneeli keskustelee teemasta ” Etelä-Savon haasteet: miten tästä eteenpäin?” Kysymykseen Kuihtuva vai kansainvälistyvä Etelä-Savo? vastaa oikeusministeri Antti Häkkänen kirjallisin terveisin seminaariväelle.

Seminaari on osa Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n ja Otavan Opiston yhteistä Maahanmuuttajat Etelä-Savon yritysten voimavaraksi -hanketta. - Selvitämme Etelä-Savon alueella olevien maahanmuuttajien koulutusta ja osaamista sekä haemme heille potentiaalisia työnantajia. Näin nopeutetaan maahanmuuttajien integroitumista maakuntaan ja heidän osaamisen hyödyntämistä yritysmaailmassa, kertoo asiantuntija Riitta Lappi Mikseistä.

Tilaisuus on erinomainen paikka keskustella kasvun ja kansainvälistymisen haasteista ja hyvistä käytännöistä. Yliopistokeskuksen aulassa voi myös tavata kasvotusten monenlaisia osaajia sekä tutustua useisiin yrityksiin, organisaatioihin ja hankkeisiin.

Seminaari järjestetään 28.9.2017 klo 9-15.30, paikkana Yliopistokeskuksen auditorio (Lönnrotinkatu 5, Mikkeli). Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Ilmoittautuminen on välttämätön kahvitarjoilujen järjestämiseksi 21.9.17 mennessä. Ilmoittautumislinkistä aukeaa myös seminaarin ohjelma. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä