Etusivu ›› Uutinen ›› MunTaide-tapahtumailta järjestetään 23.9.
21.9.2017 - 10:04
MunTaide-tapahtumailta järjestetään 23.9.
muntaide.jpg
Mikkelin taidemuseo on mukana parhaillaan menossa olevassa MunTaide-pilottihankkeessa.

Hanke toteutetaan projektina kesällä ja syksyllä 2017 usealla eri paikkakunnalla: Mikkelissä, Kotkassa ja Helsingissä, nuoriso- ja kulttuuritoimijoiden sekä Taiteen edistämiskeskuksen yhteistyönä. Tavoitteena on, että taidelaitokset kuulevat nuorten äänen ja ottavat sen huomioon pitkän aikavälin toiminnassaan.

Mikkelissä hankkeeseen on palkattu viisi nuorta kesätöihin kuukauden ajaksi. Nuoret toteuttavat hankkeessa itse suunnittelemansa projektin, jonka tarkoituksena on saada kaupungin nuoret innostumaan laajemmin taidelaitoksien tarjonnasta. Mikkelissä tämä toteutetaan MunTaide-tapahtumaillan muodossa.

MunTaide-tapahtumailtana Mikkelin taidemuseo sisäpihoineen muuntuu nuorten omaksi kulttuuritapahtumaksi työpajoineen ja esiintyjineen. Tapahtuma järjestetään lauantaina 23.9.2017 kello 17 - 20 Mikkelin taidemuseossa ja museon sisäpihalla (Ristimäenkatu 5 / Hallituskatu 8), osana Mikkeli Art & Design Weekin ohjelmaa. Tapahtuma työpajoineen on maksuton.

MunTaide-tapahtumaillan ohjelma
• Graffitimaalausta vanerilevyille kllo 17 - 20
• Lasilevyille maalausta Valotaide-työpajassa non-stopina klo 17 - 20
• Live-musiikkia museon sisäpihalla tasatunnein klo 17 alkaen
• Tanssiesitys ja improvisaatioteatteria museon sisällä klo 17.30, 18.30, 19.30
• Skeittausta: Mikkelin rullalautailijat ry klo 17 - 20
• Mikkelin taidemuseossa vaihtuvana näyttelynä Tommi Toijan Fragmentteja

MunTaide-tapahtumaillan järjestäjät: MunTaide-työryhmä, Mikkelin taidemuseo, Mikkelin kaupungin liikunta- ja nuorisopalvelut, Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut, Taiteen edistämiskeskus (Taike)
Tapahtuma on osa Mikkeli Art & Design Weekin ohjelmaa.

Facebook: MunTaide (@muntaidemikkeli), Mikkelin taidemuseo (@mikkelin.taidemuseo), Mikkeli Art & Design Week (@MADMikkeli)
Instagram: @muntaidemikkeli, @mikkelinkaupunginmuseot @mikkeliartdesignweek
#muntaide #mikkelintaidemuseo #MADmikkeli

Aiheeseen liittyvää