Etusivu ›› Uutinen ›› Mikken uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Tiina Maczulskij
22.11.2013 - 15:08
Mikken uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Tiina Maczulskij
Mikkelin kaupunkikeskustan kehittämisyhdistyksen eli Mikken uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Tiina Maczulskij (BscBA). Maczulskij aloittaa toimessaan helmikuun alussa.

”Mikken lähivuosien yhtenä päätavoitteena on panostaa keskusta-alueen toiminnallisuuden ja viihtyisyyden parantamiseen.  Tarkoitus on tuottaa toimenpiteitä, joilla voidaan parantaa Mikkelin kaupunkikeskustan kauppakatuja, lisätä viihtyisyyttä sekä kasvattaa keskustan asuinmahdollisuuksia,” kertoo Maczulskij. ”Otan erittäin mielelläni haasteen vastaan. Tulemme Mikkessä  panostamaan tosissamme uusien toimenpiteiden suunnitteluun yhteistyössä Mikkelin kaupungin, yritysten ja asukkaiden kanssa. Tavoitteena on elävä, viihtyisä ja monimuotoinen kaupunkikeskusta.”

Lähivuosien aikana on myös tarkoitus panostaa keskusta-alueen viihtyisyyden lisäämiseen tuottamalla uusia tapahtumakokonaisuuksia kaupunkiin. ”Mikke alkaa jälleen toimimaan vahvemmin myös tuottamalla kaupunkilaisia kiinnostavia tapahtumia. Tavoitteenamme on luoda tapahtumia, joilla Mikkelin keskusta-alue kasvattaa vetovoimaansa,” Mikke ry:n hallituksen puheenjohtaja Heikki Toivakka toteaa.

Mikke ry

Mikkelin kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys Mikke ry on perustettu vuonna 1999. Yhdistyksen jäsenenä on keskustan yrityksiä ja kiinteistönomistajia ja Mikkelin kaupunki. Yhdistys toimii aktiivisesti keskustaprojektien valtakunnallisessa liitossa Elävä kaupunkikeskusta ry:ssä.

Mikke ry korostaa keskustan kehittämistä koko kaupungin tulevaisuuden kannalta. Elävä ja jatkuvasti uudistuva keskusta tuottavat Mikkelille eteenpäin menevän kaupungin mainetta. Siitä on hyötyä, kun Mikkeli kilpailee asukkaista, investoinneista ja matkailijoista muiden kaupunkien kanssa.