Frisbeegolf, BMX ja skeittaus

Mikkelissä on asianmukaiset radat frisbeegolfiin ja BMX-pyöräilyyn sekä skeittihalli ja muita mahdollisuuksia skeittaamiseen.

Palveluopas

Mikkelin frisbeegolfpuisto, Kalevankaantie/Pohjoisväylä, 50120 Mikkeli
Rata sijaitsee Siekkilän vanhalla ampumarata-alueella ja se soveltuu sekä kilpa- että vapaa-ajan käyttöön. 21-väyläisen radan käyttö on maksutonta, eikä ennakkovarausta tarvita.

Kaihun frisbeegolfpuisto, Saimaankatu 2, 50100 Mikkeli
Kaihun frisbeegolfpuisto on 18-väyläinen kilpapelaajille suunnattu rata, jossa on erittäin runsaasti korkeuseroja. Monipuolisesti erilaisia väyliä hienoissa maisemissa vain parin kilometrin päässä Mikkelin torilta. Radalla on metsäväylää lyhyenä ja pitkänä, komeita rantaväyliä Saimaan rannalla, sekä avointa liidätystä vanhan soranottopaikan ylitse. Kevyeen liikenteen väylän kanssa risteävät radat eivät ole käytössä tanssien aikana. Kun heittopaikka ei ole käytössä, asiasta on ilmoitus heittopaikalla.

Lisätietoja: Mikkelin frisbeegolf ry

BMX, Vanhamäentie 4, 50600 Mikkeli
Rantakylässä Rantakeitaan ja nuorisotalon läheisyydessä sijaitsee rakennettu BMX-rata, joka soveltuu kilpa- ja vapaa-ajan käyttöön. Rata on vapaassa käytössä.

Skeittaus
Liikunta- ja nuorisopalveluiden ylläpitämä skeittihalli,  Porrassalmenkatu, 50100 Mikkeli sijaitsee Rokkalassa. Lisätietoja skeittihallista löytyy Po1nt.fi-sivustolta.

Kalevankankaalla jäähallin läheisyydessä on skeittialue, jota ylläpidetään yhdessä skeittiharrastajien kanssa. Lisäksi eri puolille kaupunkia on tehty pieniä asfalttialueita skeittausta varten. Näitä alueita on muun muassa Emolassa, Tupalassa, Tuppuralassa, Tuukkalassa, Ristiinassa ja Anttolassa.

Aiheeseen liittyvää

Yhteystiedot

Skeittihallia lukuun ottamatta mainitut liikuntapaikat ovat vapaasti käytettävissä.