Kulttuuripalveluiden tilat ja kalusto

Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut vuokraavat ensisijaisesti luovan alan toimijoiden käyttöön Wanhan Muuntamon sekä Anttolan viljamakasiinin tiloja. Tilat soveltuvat taidenäyttelyiden pitoon. Tilojen lisäksi vuokrattavissa on muun muassa telttakatoksia, pöytiä ja tuoleja.

Palveluopas

Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut vuokraavat ensisijaisesti luovan alan toimijoiden käyttöön Wanhan Muuntamon sekä Anttolan viljamakasiinin tiloja.

Wanha Muuntamo, Pursialankatu 5
Näyttelytilaa kahdessa kerroksessa yhteensä 111,5 m2, tilassa ei ole viemäriverkostoa.
Vuokra 10 € / vrk

Wanha Muuntamo rakennettiin Pursialaan vuonna 1947. Muuntamo on toiminut sähköasemana ja jakomuuntamona, jonka kautta on kulkenut sähköä Pursialan teollisuusalueelle. Tiettävästi
ensimmäisinä muuntamon käyttäjinä ovat toimineet Pursialan rannassa aikoinaan sijainnut Vapo:n saha sekä Mikkelin kaupungin puistotilat. Wanha Muuntamo oli toiminnassa aina vuoden 2006
kevääseen saakka, jolloin kaksikerroksiselle rakennukselle asetettiin suojelumääräys.

Anttolan vanha viljamakasiini, Mikkelintie 39
Näyttelytila kahdessa kerroksessa yhteensä 52 m2, tilassa ei ole viemäriverkostoa, ei wc:tä.
Vuokra 10 € / vrk

Syksyllä 1876 valmistunut alunperin lainajyvästöksi Anttolan kunnalle rakennettu viljamakasiini sijaitsee Anttolan keskustassa, Mikkelintien varrella. Ulkoapäin viljamakasiini on rakennettu luonnonkivistä, sisäseinät ovat hirsiset.

Molemmissa tiloissa vuokraus sisältää sähkön.

Yhteystiedot

Lisätietoja kulttuurituottaja Susanna Latvala, puh. 050 311 7204, sähköposti: susanna.latvala(at)mikkeli.fi

Palvelun tuottaa