Liikuntapalveluiden avustukset

Avustuksilla edistetään liikuntaa, kilpaurheilua ja niihin liittyvää kansalaistoimintaa, kaupunkilaisten hyvinvointia ja terveyttä sekä tuetaan lasten ja nuorten kasvua liikunnan avulla.

Palveluopas

Avustukset ovat haettavissa sähköisesti. Hakuohjeet, linkit ja lisätiedot ovat tällä sivulla.

Liikuntapalveluiden avustuksilla edistetään liikuntaa, kilpaurheilua ja niihin liittyvää kansalaistoimintaa, kaupunkilaisten hyvinvointia ja terveyttä sekä tuetaan lasten ja nuorten kasvua liikunnan avulla.

Avustuksia voidaan myöntää rekisteröidyille kansalaisjärjestöille, joiden kotipaikka on Mikkeli ja jotka ovat ennen avustuksen myöntämistä toimineet rekisteröityinä yhdistyksinä vähintään yhden vuoden. Avustusta voidaan myöntää myös kylätoimikunnille ja kaupunginosaseuroille.

Avustusmuodot:

1. Ohjaaja-avustus
Ohjaaja-avustusta maksetaan pääsääntöisesti nuorten alle 19-vuotiaiden ohjaukseen.
 

2. Liikuntapaikka-avustus
Liikuntapaikka-avustusta voidaan myöntää seurojen, yhdistysten, kylätoimikuntien tai kaupunginosaseurojen omistamien liikuntapaikkojen hoitoon.

Avustusta liikuntapaikkojen käyttö- ja vuokramaksuihin voidaan myöntää edellä mainituille tahoille, mikäli kaupunki ei pysty osoittamaan toiminta-, harjoitus- tai kilpailutiloja.
 

3. Muut kohdeavustukset
Muuta kohdeavustusta voidaan myöntää esimerkiksi kansainvälisen toiminnan tai terveysliikunnan tukemiseen ja liikunnallisten tapahtumien järjestämiseen.
 

4. Tunnustuspalkinto
Tunnustuspalkinto voidaan myöntää menestyneille tai lupaaville urheilijoille, seuroille tai joukkueille ja ansioituneille seuratyöntekijöille.

5. Vuoden liikuntateko
Vuoden liikuntateko -palkinto myönnetään Mikkelissä toteutetulle valtakunnallisesti tai kansainvälisesti merkittävälle liikuntatapahtumalle, -teolle tai toimintamuodolle, joka tuo Mikkelille myönteistä näkyvyyttä. Palkintoa ei haeta.

Avustusohje

Hakulomakkeita saa kaupungin asiakaspalvelukeskuksesta, yhteispalvelupisteistä ja kulttuuripalveluista. Kaikki avustukset ja selvitykset voi jättää myös sähköisenä. Hakemus osoitetaan Mikkelin kaupungin yleisille kulttuuripalveluille ja toimitetaan osoitteella:

Mikkelin kaupunki
Sivistystoimi/Yleiset kulttuuripalvelut
Maaherrankatu 9 – 11
PL 206
50101 MIKKELI

Lisätietoja:    vs. kulttuurijohtaja Kristiina Markkula, kristiina.markkula(at)mikkeli.fi,
puh. 050 581 2371 ja
toimistosihteeri Aija Kuuppo, aija.kuuppo(at)mikkeli.fi, puh. 044 794 2443

 

Palvelun tuottaa:

- See more at: http://beta.mikkeli.fi/palvelut/kulttuuripalveluiden-avustukset-ja-palki...

Yhteystiedot

Ohjaaja-avustus
haetaan jaksolla II/2017 (toiminta-aika 1.4.2017 - 31.7.2017) siten, että ohjaaja-avustusten tietolomake täytetään sähköisenä.  Seurantalomakkeet täytetään edelleen paperisina ja postitetaan liikuntapalveluille.

Tietolomakkeelle pääsette tästä linkistä. Tarvittaessa voitte kopioda osoitteen tästä: http://mikkeli.cloudnc.fi/FormPro/eServices/Aloita/ohjaajaavustustentietolomake

Ohjaaja-avustusta haetaan näin:
1. Avaa hakemuslomake yllä olevasta linkistä.
2. Tunnistaudu palveluun henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.
3. Täytä lomake ja lisää liitteet.
4. Tarkista ja lähetä hakemus.
5. Saat päätöksen hakemukseen sähköpostilla.

Huom. Mikäli joudut jättämään hakemuksen täyttämisen kesken, muista tallentaa se. Pääset jatkamaan sitä kirjautumalla palveluun uudestaan yllä olevasta linkistä.

Seuroilla on jakson jälkeen kaksi viikkoa aikaa tehdä avustushakemus, eli sähköinen lomake on täytettävä ja ohjaaja-avustuksen seurantalomakkeet toimitettava ajalla 1. – 14.8.2017.

Muu kohdeavustus ja liikuntapaikka-avustus haetaan kohdeavustuslomakkeella ja postitetaan liikuntapalveluille.

Mikkelin kaupunki
Sivistystoimi/Liikunta- ja nuorisopalvelut
PL 206
50101  MIKKELI

Lisätietoja: liikunta- ja nuorisojohtaja Antti Mattila, antti.mattila(at)mikkeli.fi,
p. 044 794 2431 tai
liikunta- ja nuorisosihteeri Tarja Sinioja, tarja.sinioja(at)mikkeli.fi, p. 040 584 9210.

Lomakkeet:

Avustusohje

Kohdeavustushakemus

Tunnustuspalkintohakemus

Palvelun tuottaa