Nuorten kesätyöt

Mikkelin kaupungilla oli haettavana keväällä 2017 noin 380 kesätyöpaikkaa. Hakuaika on loppunut.

Palveluopas

Mikkelin kaupungin kesätöiden hakuaika oli 1.2. - 28.2.2017

Ketä palkataan

Määrärahalla palkataan 15 - 22-vuotiaita Mikkelissä asuvia koululaisia ja opiskelijoita (peruskoululaisia, lukiolaisia ja ammatillisen toisen asteen opiskelijoita)  ja 18 - 25-vuotiaita ammattikorkeakoululaisia. Vuonna 2017 otetaan huomioon myös yliopisto-opiskelijoita soveltuvin osin. Kesätyöntekijät palkataan suoraan ilman TE-toimiston työhön osoitusta. TE-toimistoon ilmoitetaan kaupungin kesätöiden työpaikat ja yhteyshenkilöt.

Kesätyöntekijöiden palvelussuhde ja kuukausipalkka

Kesätyöntekijöiden palvelussuhde on pääosin kuukauden mittainen. Asuntomessutehtävissä ja ympäristötehtävissä 5 viikkoa. Kesätyöntekijöille tehdään työsopimus ja työtodistus sekä tunnistekortti. Kuukausipalkka yleistyöajassa on 890 euroa ja toimistotyöajassa 840 euroa. Työnjohdon avustavissa tehtävissä ja erityistehtävissä kuukausipalkka on hieman korkeampi. 

Kesätyöpaikkojen arvonta

Kaupungin kesätyöpaikoista arvotaan noin neljännes.

Miten ilmoitamme

Valinnat tehdään pääosin maalis-huhtikuun aikana. Toimialat ja yhteistyökumppanit ilmoittavat valinnoistaan. Kaikille kaupungin kesätyötä hakeneille ilmoitetaan 8.5. alkavalla viikolla hakemuksessa mainittuun sähköpostiin kaupungin kesätyötilanne.

Mitä sinulla pitää olla mukana, jos olet saanut työpaikan kaupungilta

Alkuperäinen verokortti vuodelle 2017 (ei kopio, ei perustelut verotuksesta, ei ilmoitus verotuksesta eikä sivutulon verokortti) ja voimassa oleva IBAN-muotoinen pankkitili. Ja iloinen ja avoin asenne.

Lisätietoja

Merja Airas
kehityspäällikkö
hallintopalvelut
merja.airas(at)mikkeli.fi
p. 044 7942071

Yhteystiedot

Hallintopalvelut:
044 794 2071
Käynti- ja postiosoite:
Raatihuoneenkatu 8 - 10, 50100 Mikkeli