Ohjaamo Olkkari

Kun et tiedä mistä aloittaa, aloita Ohjaamo Olkkarista! Tietoa, ohjausta ja tukea 13-29-vuotiaille koulutukseen, työllistymiseen, vapaa-aikaan sekä arkeen. Ohjaamo Olkkarin tarkoituksena on tarjota tukea 13-29-vuotiaille sekä heidän läheisilleen kunnes tilanteeseen löytyy muu ratkaisu esim. siirryttäessä opiskelemaan tai töihin. Palvelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia.

Palveluopas

Ohjaamo Olkkariin voi ottaa yhteyttä kaikki 13-29-vuotiaat, heidän huoltajansa tai kuka tahansa, joka haluaa keskustella nuorten ja nuorten aikuisten tilanteesta ja mieltä askarruttavasta asiasta. Yhteisen pohdinnan aiheet voivat olla arkisia elämään ja itsenäistymiseen liittyviä kysymyksiä opiskelusta, asumisesta, työllistymisestä, rahasta, ihmissuhteista, omasta jaksamisesta, vapaa-ajasta, harrastuksista ja päihteistä Sinulla on mahdollisuus saada Ohjaamo Olkkarin kautta monipuolisesti tietoa, ohjausta ja tukea sekä vaikka rinnallakulkijan elämän eri tilanteisiin.

Tarjoamme vanhemmille ja muille alle 30-vuotiaiden läheisille tukea ja ohjausta mm. opiskelu- ja työllistymisasioissa, harrastusmahdollisuuksissa tai kun tahdot keskustella ammattilaisen kanssa oman lapsesi tilanteesta.

Ohjaamo Olkkarissa toimii myös erilaisia alle 30-vuotiaiden omia toimintaryhmiä, joihin voi vapaasti osallistua. Voit myös tuoda meille ideoita toimintoihin, joita voi toteuttaa vaikka Ohjaamo Olkkarissa!

Ohjaamo Olkkarissa työskentelee eri ammattilaisia nuorisopalveluista, Mikkelin kaupungin työllisyyspalveluista, sosiaalitoimesta, terveydenhuollosta, Esedulta ja te-toimistosta sekä verkostoista, jotka tarjoavat henkilökohtaista ohjausta, neuvontaa ja tukea tilanteeseesi.

Ohjaamo Olkkari sijaitsee miltei Mikkelin torin laidalla, osoitteessa Maaherrankatu 12. Työntekijä on tavattavissa ilman ajanvarausta Ohjaamo Olkkarin ollessa auki ma - pe klo 13 - 16. Lisätietoja www.mikkelinolkkari.fi ja somessa https://www.facebook.com/ohjaamoolkkari/. Seuraa meitä myös Instagramissa Ohjaamo Olkkari.

Yhteystiedot

Ohjaamo Olkkari
Maaherrankatu 12
50100 Mikkeli

Työntekijä tavattavissa ilman ajanvarausta ma - pe klo 13 - 16. Muina aikoina palvelemme ajanvarauksella tai voit myös soitaa ma - pe klo 9 - 16 p. 044 794 3266. 

Voit myös ottaa yhteyttä laittamalla sähköpostia olkkari(at)mikkeli.fi tai käyttämällä lomaketta tästä linkistä. Kysymyksen voi jättää myös Po1ntin kysy palstan kautta www.po1nt.fi.

Tarkastamme yhteydenotot joka arkipäivä ja ollemme sinuun yhteydessä asiastasi riippuen viimeistään viikon kuluessa yhteydenotostasi. Sitten voimme sopia työskentelyn aloittamisesta.

Lisätietoa: www.mikkelinolkkari.fi

Me ollaan myös somessa! @ohjaamoolkkari

Palvelun tuottaa:

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymä (Essote) ja Mikkelin kaupungin liikunta- ja nuorisopalvelut yhdessä Etelä-Savon ammattiopiston (Esedu), Te-toimiston ja Mikkelin kaupungin työllisyyspalveluiden sekä muiden verkostokumppaneiden kanssa.

Palvelun tuottaa