Soveltava liikunta

Terveyttä ja toimintakykyä soveltavalla liikunnalla!

Palveluopas

Soveltava liikunta on tarkoitettu henkilöille, joiden on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen vuoksi vaikea osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaan ja joiden liikunta vaatii soveltamista ja erityisosaamista.

  • Soveltavan liikunnan kesäkuntosaliryhmät alkavat viikolla 21 , lue lisää ja ilmoittaudu mukaan ryhmiin osoitteesta https://www.kuntapalvelut.fi/mikkeli
  • Kesän 2017 soveltavan liikunnan kalenterin löydät tästä
  • Seniorikortti on kaupungin liikuntakannustin yli 70-vuotiaille kuntalaisille. Seniorikortilla tai vaikeavammaisten liikuntakortilla kuntoilet rajattomasti vuoden ajan Rantakeitaan kuntosalilla ja allasosastolla sekä Ristiinan Kisakaaren, Haukivuoren Hauki-Hallin ja Anttola-talon kuntosaleilla. Hinta on 35€/vuosi. Tarkista kortin soveltuvuus kassalta oston yhteydessä (hankintaohjeet alempana kohdassa yhteystiedot), jos käytät useamman yksikön palveluja. Vaikeavammaisten liikuntakortin voi hankkia Kelan korotettua ja ylintä hoitotukea saavat henkilöt, ostettaessa esitetään Kelan päätös ja henkilöllisyystodistus. Naisvuoren uimahalli ei ole käytössä kaudella 2016-2017 remontin vuoksi.
     
  • 12. avoimet Mikkelin paralympialaiset järjestettiin la 27.8.2016 Urheilupuistossa yhteistyössä Mikkelin Seudun Invalidit ry:n kanssa.
     
  • Monet Erityisryhmien järjestöt tarjoavat mahdollisuuksia soveltavaan liikuntaan.
Aiheeseen liittyvää

Yhteystiedot

Soveltavan liikunnan 2016-2017 ryhmiin voi tiedustella paikkoja pitkin lukuvuotta osoitteessa https://www.kuntapalvelut.fi/mikkeli/  tai puhelimitse liikunnanohjaajilta.

Erityisliikunnanohjaaja Matti Poutiainen, 044 794 2406
Liikunnanohjaaja Paula Åhman, 044 794 5485

Seniorikortin hankintaohjeet ja voimassaolopaikat löydät täältä.

Vaikeavammaisten liikuntakortin voi ostaa Rantakeitaasta. Ostettaessa esitetään Kelan päätös korotetusta hoitotuesta tai ylimmästä hoitotuesta sekä henkilöllisyystodistus.

Palvelun tuottaa