Waltti-nettikauppa

 Waltti-nettikaupasta voit ostaa matkakortin ja ladata kortille lisää matkoja.

Palveluopas

Mikkelin kaupungin Waltti-nettikauppa on osoitteessa https://nettilataukset.waltti.fi/.

Mikkelin kaupungin Waltti-nettipalvelussa ovat maksuyhteytenä OP Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, S-pankki sekä Handelsbanken.

Tiedote verkkokaupan käyttäjille 19092017:
Waltti-lippujärjestelmässä alkaa pitkä huoltokatko perjantaina 22.9. klo 22.00. Katkon päättymisaika on sunnuntaiaamuna 24.9. klo 04-07 välillä. Järjestelmien käyttöönotto on aikataulutettu siten, että järjestelmät ovat käytettävissä viimeistään kello 12 sunnuntaina.
Katkon aikana Waltti-nettipalvelu ovat poissa käytöstä. Verkkokaupassa käyttäjille näytetään palvelukatkon ilmoitus.
Pahoittelemme katkoksesta aiheutuvaa haittaa.

Waltti-nettikaupan pikaohjeita: Matkakortin tilaus, Matkakortin lisääminen oman käyttäjätunnuksen alle

Mikkelin kaupungin joukkoliikenteen Waltti-nettilatauspalvelun käyttöehdot.

Waltti-nettipalvelun käyttö edellyttää rekisteröitymistä ja käyttäjätunnuksen luomista. Käyttäjätunnus on henkilökohtainen ja uniikki, eikä sitä tietoturvasyistä pysty vaihtamaan. Käyttäjätunnus on siis syytä pitää tallessa. Vinkki: Käyttäjätunnus löytyy rekisteröintiviestistä, sekä aina myös ostoksen jälkeen lähetetystä sähköpostivahvistuksesta.

Waltti-nettipalvelun käyttöohjeet löytyvät nettipalvelun Ohjeet-linkin alta. Nettipalvelu on käytettävissä Internet Explorer, Firefox ja Chrome selainympäristöissä. Myös muut kuin yllä listatut yleisesti käytössä olevat selaimet toimivat todennäköisesti palvelua käytettäessä, mutta toimivuutta kaikilla mobiilialustoilla ja niillä toimivilla selaimilla ei voida taata. Waltti-nettipalvelusta tilattu kortti on aina henkilökohtainen.

Matkakortti liittyy aina yhteen liikennöintialueeseen, vaikka matkakorttia voikin käyttää useamman alueen joukkoliikenteessä.

Pohjois-Savon Ely-keskuksen nettikauppa ei ole vielä avautunut ja näitä waltti-kortteja ei voi liittää Mikkelin kaupungin nettipalveluun.