Etusivu ›› Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Tule meille töihin!

Mikkelin kaupungilla on jatkuvasti avoinna mielenkiintoisia työpaikkoja eri alojen asiantuntijoille. Kaupungin avoimet työpaikat julkaistaan ainakin Kuntarekryssä ja LinkedInissä sekä tapauskohtaisesti myös sanoma- ja ammattilehdissä tai muissa sähköisissä kanavissa.
Kuntarekryn tietosuojaseloste

Kaupunki työnantajana

Kaupunki on monipuolinen työnantaja, joka tarjoaa laaja-alaisesti erilaisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden tehtävä- ja urakiertoon. Työnantajana kaupunki haluaa tukea työssä kehittymistä ja toivoo henkilöstön myös aktiivisesti osallistuvan työn ja työyhteisön kehittämiseen. Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka ja henkilöstöä kannustetaan tupakoimattomuuteen. Tavoitteena on, että kaupungilla työskentelee hyvinvoiva, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö, joka kokee työnsä merkitykselliseksi ja mielekkääksi.

Kaupungin tehtävät eri palvelualueilla

Mikkelin kaupungin työt ovat ihmisläheisiä palveluammatteja asiantuntijatehtävissä, tukipalveluissa ja hallinnossa. Esimerkiksi lasten ja nuorten parissa tehdään tärkeää ja merkityksellistä työtä muun muassa varhaiskasvatuksessa, opetustehtävissä tai kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntapalveluissa.

Kesätyöt 2017

Superkesä 2017 näkyy myös kaupungin kesätyöntekijöiden määrässä. Perinteisten puhtaanapito-, puisto- ja toimistotöiden ohella tehtäviä on muun muassa asuntomessujen bussioppaille. Myös jo monelta kesältä tutut Piristyspartiot tuovat eloa eri puolille tänäkin vuonna. Tutustu Piristyspartioiden viikkoblogiin.