Etusivu ›› Sisalto ›› Kirkonvarkaus

Kirkonvarkaus

mikkeli.gif

MIKKELI ->KAAVOITUS -> VIREILLÄ JA NÄHTÄVILLÄOLEVAT KAAVAT

 

Asuntomessut Mikkelissä 14.7.-13.8.2017

www.facebook.com/asuntomessutmikkeli
http://saimaansivu.fi/uutiskirje

 

Vuoden 2017 Asuntomessut järjestetään upeassa miljöössä Saimaan rannalla, vain kolme kilometriä etelään kaupungin keskustasta. Kirkonvarkauden asuinalue on osa laajempaa asunto-ohjelmaa, joka hyväksyttiin valtuustossa syksyllä 2016. Tutustu "Asuminen Mikkelissä 2024" - julkaisuun täällä

Asuinalueen rakentamisen lähtökohtana on ollut Saimaan vesistön hyödyntäminen sekä alueen tarjoamien luontoarvojen ja ympärivuotisten liikuntamahdollisuuksien sitominen toimivaksi kokonaisuudeksi. Puusto tarjoaa suojaa ja tuo vehreyttä, mutta viihtyisyyttä tukeva aluesuunnittelu varmistaa sen, että myös Saimaanselkä näkyy lähes joka tontille. Lenkkeily, hiihto ja marjastusmaastojen lisäksi lähituntumasta löytyvät Annilan Golfkeskus, Ski Tornimäen laskettelukeskus sekä Kaihun frisbeegolf-alue. Yleisistä uimarannoista lähin on Kaihunlahdella, noin kilometrin päässä alueelta. Viitasammakon vuoksi ranta-alueella säilytetään rantakasvillisuus ja liito-oraville jätetään mahdollisimman paljon puita. Tämä on myös viihtyisyystekijä ja takaa puustoisen asuinalueen.

Mikkelin asuntomessualueesta luodaan aktiivisen asukkaan kotipaikka, jossa on erinomaiset puitteet vapaa-ajanviettoon kulttuurihistoriallisesti merkittävässä ympäristössä!

Haluat saada yhteyden rakentajiin? 
Yritykset jotka haluavat tarjota tuotteitaan tai palveluitaan messurakentajille voivat tehdä sen täyttämällä Palvelutori-ilmoituksen. Ilmoituksen jättäminen Palvelutorille on ilmaista ja projektikoordinaattorimme Piia Aarniosalo välittää tarjouksen kaikille messurakentajille. Palvelutori ilmoituksen voit jättää täällä

Voit lähettää välitettävät tiedot myös suoraan sähköpostitse osoitteella piia.aarniosalo@mikkeli.fi

Huomioithan, että kaikki rakentajamme eivät halua antaa tietojaan julkisuuteen, joten varmin tapa saada tärjouksesi perille on lähettää se palvelutorin kautta tai laittaa Piialle edelleen lähetettävät tiedot sähköpostitse. Voitte myös järjestää rakentajille tilaisuuksia, joiden kutsut me voimme välittää eteenpäin rakentajillemme. Mukana olevien talotehtaiden luettelon saat niinikään Piialta. 

Näytteilleasettajaksi? 
Kaikkien näyttelypaikkojen myynnistä vastaa Osuskunta Suomen Asuntomessut eli ei paikallinen Mikkelin toimisto. Näyttelupaikkamyynti avautuu aikaisintaan loppusyksystä 2016. 

Asuntomessutoimisto Mikkelissä: 
Maaherrankatu 9-11
50100 MIkkeli 
etunimi.sukunimi@mikkeli.fi 
www.asuntomessut.fi

Projektipäällikkö Heikki Manninen
puh. 044 794 5235

Tiedottaja Piia Mäkilä 
puh. 040 129 4811

Projektikoordinaattori Piia Aarniosalo
puh. 040 129 4687

Aluevalvoja Pekka Kammonen 
puh. 044 794 3222