Muuttajalle

Solmu-projekti palvelee Mikkelin seudulle muuttavia tai muuttoa suunnittelevia henkilöitä ja yrityksiä. Autamme muuttajia työhön, asumiseen, koulutukseen ja elinkeinotoimintaan liittyvissä asioissa.

Palveluopas

  • Solmu -projekti

Suunnitteletko muuttoa Mikkelin seudulle?  Me selvitämme muuttajille yksilöllisesti seudulla olevat mahdollisuudet avaimet käteen -periaatteella. Jos siis etsit työtä, asuntoa, koulutuspaikkaa tai suunnittelet yrityksen perustamista, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Palvelumme on maksutonta. Lue lisää eroakiireesta.fi.

Solmi suhde Mikkelin seudulle - Facebookissa. Siellä ilmoittelemme työpaikoista ja mahdollisuuksista seudulla! Seuraa meitä myös Twitterissä!

Ota yhteyttä: solmu@mikkeli.fi

projektipäällikkö
Helena Skopa
040 129 4450

 

Mikkelin seudun mahdollisuudet:

Hirvensalmi - Vireä saaristokunta Puulan rannalla.
Oma talo järvimaisemalla on monen suomalaisen unelma. Hirvensalmella nämä unelmat voivat toteutua. Luonnonkauneus ja maaseudun rauha yhdistettynä lähiseudun korkeaan palvelutasoon ovat tehneet Hirvensalmesta halutun asuinpaikan.

Kangasniemi  - Helmi Puulaveden kainalossa.
Kangasniemi on elinvoimainen ja vireä kunta puhtaiden vesistöjen äärellä. Kangasniemen taajaman rantamaisemissa on useita ympärivuotiseen asumiseen kaavoitettuja tontteja. Kangasniemeltä on nopea piipahtaa myös kaupungilla, Mikkelissä tai Jyväskylässä.

MikkeliParemman palvelun kasvukeskus Saimaan rannalla.
Uudistushenkinen Mikkeli on yksi Suomen mukavimmista kaupungeista. Kaunis, Saimaan syleilemä luonto monipuolisine liikuntamahdollisuuksineen viehättää muuttajia. Mikkelissä on helppo yhdistää luonnon lähellä asuminen kasvavan ja kehittyvän kaupungin monipuolisiin, aivan lähellä sijaitseviin palveluihin.

Mäntyharju -Aktiivista elämää ja vapaa-aikaa.
Mäntyharjussa on loistavat eväät mukavaan elämiseen: kohtuuhintainen asuminen, turvallinen ympäristö ja järviluonnon parhaat puolet. Mäntyharjussa asutaan väljästi ja vesien äärellä, rantaviivaa riittää 1500 km verran.

Pertunmaa - Hyvä paikka asua ja yrittää.
Pertunmaan puhdas luonto tarjoaa hienot puitteet asumiselle. Pertunmaan ehdottomat valtit ovat järviluonto ja upea sijainti valtatien varrella. Yhteydet Helsinkiin ovat nopeat Lahden ja Heinolan moottoriteiden ansiosta. Matka-aika Helsinkiin on vajaat kaksi tuntia.

Puumala - Saimaan kaunein. Suomen kuumin.
3000 kilometriä Saimaan rantaa jylhine kallioineen, monipuolinen asunto- ja tonttitarjonta, toimivat palvelut, monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja henkeäsalpaavat maisemat houkuttelevat Puumalaan.

Yhteystiedot

solmu@mikkeli.fi

projektipäällikkö
Helena Skopa
040 129 4450

Osoite
Kunnanmäki 7
50600 Mikkeli