Etusivu ›› Tietoa Mikkelista ›› Hankkeet ja projektit ›› Asuntomessut Mikkelissa 2017 ›› Asuntomessujen kesätyöt

Asuntomessujen kesätyöt

Useat eri toimijat palkkaavat kesätyöntekijöitä asuntomessuille Mikkeliin.

Mikkelin kaupungin palkkaamat kesätyöntekijät
Mikkelin kaupunki palkkaa normaalin kesätyönhakumenettelyn ohella noin 30 messuopasta asuntomessuille.
Kesätyöhaku on päättynyt. Jos hait opaspaikkaa, seuraa sähköpostiasi! Järjestämme haastattelut maaliskuun aikana  ja valinnoista tiedotetaan 7.4. mennessä.

Messuoppaiden palvelussuhde ja palkka

Messuoppaiden palvelussuhde on viisi viikkoa ajalla 10.7. - 13.8.2017. Palvelusuhteeseen kuuluu sekä koulutusjakso että varsinainen työskentely messujen aukioloajan. Messuoppaille tehdään työsopimus työsuhteen alussa ja jokainen saa yhtenäisen asusteen sekä tarvittavat opasmateriaalit käyttöönsä. Työsuhteen lopussa annetaan työtodistus.
Työaika on yleistyöaika eli 38 h 45 min viikossa, mikä tarkoittaa 7h 45min/päivä. Päivien pituudet voivat vaihdella, mutta tunnit tasataan työsuhteen aikana. Työpäivän aikana olevaa lounastaukoa ei lasketa työajaksi.  
Palkka on 890 € / kuukausi, lisäksi mahdolliset ilta- ja viikonloppulisät. Työnjohdon avustavissa tehtävissä ja erityistehtävissä kuukausipalkka on hieman korkeampi. Palkka maksetaan kunkin kuukauden viimeinen päivä.  Viimeisessä tilissä maksetaan työaikakorvaukset, lomakorvaus ja lomaraha.

Mikäli saat messuopastyöpaikan

Työsopimusta varten tarvitsemme henkilötietosi sekä alkuperäisen verokortin vuodelle 2017 (Huomioithan! Ei siis kopio tai perustelut verotuksesta, ei myöskään ilmoitus verotuksesta tai sivutulon verokortti).
Lisäksi tarvitsemme voimassa olevan IBAN-muotoisen pankkitilisi numeron.
Mukaan vielä iloinen ja reipas asenne tulevaan asuntomessukesään!

Lisätietoja messuopastyöstä
projektipäällikkö Heikki Manninen
heikki.manninen(at)mikkeli.fi
p. 044 794 5235

--

Osuuskunta Suomen Asuntomessujen palkkaamat kesätyöntekijät

Suomen Asuntomessut hakee asuntomessuille Mikkeliin messuoppaita ja lipunmyyjiä. Haku näihin tehtäviin on päättynyt. Haastatteluun valituille ilmoitamme 15.3.2017 mennessä sähköpostilla. Työhaastattelut järjestetään Mikkelissä maalis-huhtikuussa. Suomen Asuntomessut ei järjestä kuljetuksia eikä majoituksia.

Lisätietoja mia.heimberg(at)asuntomessut.fi.

--

Casselin palkkaamat kesätyöntekijät

Mikkelin asuntomessujen ravintolapalvelut toteuttava Casseli hakee tapahtumatyöntekijöitä. Kesätyöhaku on päättynyt.

Haastatteluun valituille ilmoitetaan sähköpostitse viimeistään 1.4.2017 mennessä. Haastattelut pidetään Mikkelissä huhti-toukokussa 2017. Vain edellä mainittuun osoitteeseen lähetetyt hakemukset on huomioitu.

Lisätietoja hakemukset(at)casseli.fi.