Etusivu ›› Uutinen ›› Asuntomessujen aikaiset liikennejärjestelyt
15.7.2017 - 12:07
Asuntomessujen aikaiset liikennejärjestelyt
sisustus_asuntomessut.jpg
Asuntomessut järjestetään Mikkelin Kirkonvarkaudessa 14.7.-13.8.2017. Tämän kokoluokan yleisötapahtuma aiheuttaa luonnollisesti kaikenlaisia liikennejärjestelyjä linja-autokuljetuksista väliaikaisiin pysäköintikieltoihin.

Asuntomessujen kävijöitä varten on rakennettu pysäköintialue Tuskuun. Pysäköintialueen osoite navigaattoreita varten on Vuolingonkatu ilman numeroa. Pysäköintialueelle on opastus jokaiselta kaupungin sisääntuloväylältä. Pysäköinti maksaa 10 euroa. Kirkonvarkauden messualueella ei ole yleisöpysäköintiä. Messualueen portin vierestä löytyvät invaparkit.

Pysäköintialueelta on maksuton linja-autokuljetus messualueelle ja takaisin. Menomatkalla linja-auto pysähtyy matkustajan pyytäessä torin lähellä. Kaksi maksutonta linja-autoa kuljettaa messuvieraita keskustasta messualueelle ja takaisin. Keskustassa linja-autopysäkki sijaitsee Raatihuoneenkadulla kirjaston edessä. Paluumatkalla messualueelta linja-autot pysähtyvät automaattisesti Mikkelipuiston, Kenkäveron ja torin kohdalla. Menomatkalla messualueelle linja-autot eivät pysähdy Mikkelipuiston ja Kenkäveron kohdalla.

Messualueen läheisyyteen, Pursialaan, Kenkäveronniemeen, satama-alueelle, keskustaan ja Tuskuun on tullut väliaikaisia pysäköintijärjestelyjä. Kehoitamme edellä mainituilla alueilla asioivia olemaan erityisen tarkkana pysäköinnin kieltävien merkkien suhteen.

Messulaiva liikennöi Mikkelin satamasta messualueelle ja takaisin. Matka kestää puolisen tuntia ja on taatusti elämys. Satamassa on noin 200 autopaikkaa ja rajoitettu pysäköintiaika.

Lisätietoja: projektipäällikkö Heikki Manninen,  p. 044 794 5235

Tutustu myös Asuntomessujen Messuinfoon