Etusivu ›› Uutinen ›› Design- ja ruokatuotteille loistava mahdollisuus myyntiin Asuntomessuilla – hakuaikaa jatkettu 15.4. saakka!
29.3.2017 - 15:16
Design- ja ruokatuotteille loistava mahdollisuus myyntiin Asuntomessuilla – hakuaikaa jatkettu 15.4. saakka!
madeinsaimaa_logo_netti.jpg
Mikkelin asuntomessuille toteutetaan Made in Saimaa -Design shop ja Showroom, joissa tuodaan esille paikallista osaamista. Kohteet sijoittuvat Mikalo Oy:n Ankkuriranta -rivitalokohteeseen. Kohteisiin pääsee mukaan avoimen haun kautta ja hakuaikaa on nyt jatkettu!

Made in Saimaa -Design Shop
Made in Saimaa -design shopissa tuodaan tyylikkäästi esiin Mikkelin seudun ja Etelä-Savon laajaa designosaamista ja korostetaan seudun erinomaista lähiruokaa. Monet asuntomessukävijät haluavat hankkia Asuntomessuilta juuri paikallisia tuotteita. Design Shop pystytetään Ankkurirannan kohteen autokatokseen. Design Shop on auki jokaisena messupäivänä messujen aukioloaikoina. Myyntipaikan hinta per toimija liikkuu muutamissa satasissa, mikä on todella edullinen tapa saada tuotteensa esille Asuntomessujen kokoisessa tapahtumassa.

Showroom
Showroom sijoittuu Ankkurirannan kohteen sisälle ja on siksi oiva paikka esitellä nimenomaan taidetta ja uniikkeja luomuksia. Showroomiin osallistuminen on toimijoille maksutonta. Kohteen teoksista tullaan koostamaan oma katalogi, jonka kautta myös näiden teosten ostaminen messujen jälkeen on mahdollista.

Showroomiin ja Design shopiin toimijat pääsevät mukaan avoimen haun kautta. Haku on avoin kaikille eteläsavolaisille taidekäsityöläisille, taiteilijoille ja muotoilijoille sekä opiskelijoille. Mukaan voivat hakea myös elintarvikealan toimijat. Elintarvikkeet tulee olla pakattu lahjatavaramaisesti, eli paikanpäällä nautittavat tuotteet eivät valitettavasti sovellu Shoppiin. Kohteissa esiteltävien tuotteiden tulee olla Etelä-Savon alueella tuotettuja.

Hakuaikaa jatkettu, haku päättyy 15.4.2017.

Haku design shopiin: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeLsgnjZGEWQM-e1Dewx-VfYv6H3BGjETC9pKGocqDQkLy6Cw/viewform?c=0&w=1

Haku Showroomiin: https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin1255171&SID=9fa7df41-146a-4fff-84df-15b6c3a9e076&dy=1408791425

Tiedustelut: shop@desavo.fi

Aiheeseen liittyvää