Etusivu ›› Uutinen ›› HackMikkelin ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 15.5.
12.5.2016 - 14:33
HackMikkelin ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 15.5.
hack.jpg
Häkkääjät valtaavat Stellan Tähtitorin vuorokaudeksi 21.–22.5. klo 12.00–12.00. HackMikkeli on kilpailu 1–4 hengen tiimeille, jossa tiimit kehittävät uusia digitaalisia palveluja helpottamaan suomalaisten arkea. Tapahtuma on ilmainen osallistuville tiimeille ja sisältää yöpymisen Stellan tähtitorilla, huikean ohjelman ja ruokailut!

Häkkääjät yöpyvät Stellan Tähtitorilla ja illalla häkkääjät pääsevät VIP-tilaisuuteen, jonka kruunaa mentalisti Pete Poskiparran esitys. VIP-tilaisuudessa pääsee myös testaamaan HTC Vive -lasien avulla virtuaalimaailmaa.

- Eiks ookki siistii, kun voi seurata vaikka ilmassa lentävää lohikäärmettä ja kurkkii sitä joka puolelta, Heidi Huovinen Lupaus 2016 -kehittämisohjelmasta hehkuttaa.

Kilpailun pääpalkintona on lomamatka Roomaan ja toiseksi tulleen tiimin jäsenet voittavat Lenovo Yoga 3 -tabletit.

Ennen tapahtumaa on käynnissä kaikille avoin ideakilpailu osoitteessa www.hackmikkeli.fi. Käy siis kertomassa, millainen digitaalinen palvelu helpottaisi arkeasi kaikesta eniten. Ideakilpailun palkintona on Rendel-tuotepaketti, jonka arvo on noin 1000 euroa. Lisää ideoita kaivataan edelleen!

HackMikkelin pääyhteistyökumppanit ovat Fujitsu Oy ja FCG. Muita yhteistyökumppaneita ovat Savonlinja, Marski Data, Mikkelin ammattikorkeakoulu, Digitalmikkeli, Liikkumisen unelmavuosi, Miksei Oy, OpenMikkeli, Mikkelin seutu, Mikke ry, Hacklab Mikkeli ry, Stella, Unelmat liikkeelle ja Etelä-Savon Sote. Tapahtuman suojelijana toimii supersankari Rendel.

Lisätietoja ja tapahtumasta ja ilmoittautumiset 15.5.2016: www.hackmikkeli.fi

HackMikkelin järjestää Mikkelin kaupungin Lupaus 2016 -ohjelma.

Aiheeseen liittyvää