Etusivu ›› Uutinen ›› Herra Hakkarainen ilahduttaa lapsia Mikaelissa 6.5.
27.4.2017 - 12:27
Herra Hakkarainen ilahduttaa lapsia Mikaelissa 6.5.
herra_hakkarainen_harrastaa_1_kuva-mirkku-merimaa.jpg
Linnateatterin esitys "Herra Hakkarainen harrastaa" saapuu ilahduttamaan mikkeliläisiä lapsia, perheitä ja lapsenmielisiä lauantaina 6.5.

Klo 15 konsertti- ja kongressitalo Mikaelissa (Sointukatu 1) alkavassa esityksessä Mauri Kunnaksen luoma hahmo Herra Hakkarainen näyttelee pääroolia ja luvassa on menevää musiikkia, riemastuttavia tapahtumia ja älyvapaata meininkiä. Lavalla nähdään muun muassa suositusta lastenohjelma Seikkailukoneesta tutun Reppu-Hepun näyttelijä Jaakko Loukkola.

Herra Hakkaraisella on ongelma: hän nukkuu huonosti. Aamulla herätessään hän on aivan kuitti. Eikä mikään ihme: yöt Herra Hakkarainen tallustaa pitkin Tassulan katuja itse siitä mitään tietämättä. Hän on Tassulan kuuluisin unissakävelijä.
 
Turkulaisen, vuonna 2003 perustetun ammattiteatteri Linnateatterin lasten uutuusnäytelmässä Herra Hakkarainen kuulee päiväsaikaan, mitä kaikkea muut tassulalaiset harrastavatkaan. Häntä harmittaa, kun kaikilla on niin hienoja harrastuksia eikä hänellä ole mitään. Onneksi ovat yöt. Silloin voi Herra Hakkarainenkin harrastaa ihan mitä vain: kerätä ihmeellisiä asioita, liikkua ilman rajoitteita ja toteuttaa itseään taiteen avulla. Tosin hän ei itse tiedä siitä mitään, koska hän… No, nukkuu. Onneksi Herra Hakkaraiselle löytyy lopuksi harrastus, josta hänkin voi olla ylpeä.

Esitystä suositellaan kaikille yli 3-vuotiaille. Esityksen kesto on noin 40 minuuttia. Liput esitykseen maksavat käsittelykuluineen 10 €. Liput Mikaelin lipunmyynnistä, Ticketmasterin lipunmyyntipisteistä tai nettipalvelusta. Tilaisuuden järjestää yhteistuotantona Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut ja Mikkelin Mikaeli Oy.

Dramatisointi ja ohjaus: Sami Rannila
Lavastus: Niina Suvitie
Musiikki ja äänet: Kari Mäkiranta
Puvustus: Anniina Kuula
Maskit: Minna Pilvinen
Rooleissa: Sami Markus ja Jaakko Loukkola

Aiheeseen liittyvää