Etusivu ›› Uutinen ›› Huippukaupat-tapahtuma jälleen Mikkelissä 22. - 23.4.
19.4.2016 - 14:36
Huippukaupat-tapahtuma jälleen Mikkelissä 22. - 23.4.
huippu.jpg
Kevään Huippukaupat-tapahtumaa vietetään perjantaista lauantaihin 22. - 23.4. Mikkelin keskustassa.

Kahdeksatta kertaa järjestettävän tapahtuman tarkoitus on elävöittää ja edistää keskustan kivijalkakauppojen toimintaa sekä houkutella ihmisiä asioimaan kivijalkakaupoissa entistä enemmän.

Kaikissa Huippukaupoissa on loistavia tarjouksia molempina päivinä. Lisäksi lauantaina 23.4 klo 11 - 13 useat liikkeet jalkautuvat kadulle liikkeiden edustoille. Useissa yrityksissä on lisäksi paljon toiminnallista ohjelmaa lauantain aikana. Kaikissa Huippukaupoissa voi osallistua arvontaan, jossa voi voittaa kaksi teatterilippupakettia Mikkelin teatteriin kahdelle.

Savilahdenkatu 10:ssä voi tavata Mikke-Nallen mehu- ja keksipisteellä lauantaina klo 11 - 13. Lauantaina voi myös käydä tutustumassa tällä hetkellä vapaana olevaan liikekiinteistöön, jossa järjestetään avoimet ovet Huippukauppojen ajan (Savilahdenkatu 10).

Erittäin suosittu Mikke-juna liikennöi lauantaina klo 11 - 14. Lähtö on tasatunnein pääkirjaston viereiseltä pysäkiltä. Huippukaupat tarjoaa Mikke-junan kyydin.

Huippukaupat tunnistaa liikkeen edustalla olevista pinkeistä ja valkoisista ilmapalloista. Mukana kevään Huippukaupoilla ovat: Näköduo, Päivänpaiste, As-Po-La, Korunappi, Nykynainen, Kelloliike V. Pylvänäinen, Savon Kukka, Mikkelin Valokuvausliike, Parturikampaamo M Room, Ramin konditorio (Mikonkatu), Nanda, Hattubaari, Viini- ja tapasravintola Bubbles, Patikka ja Timanttiset Kulta-Center.

Tapahtuman järjestää Mikkelin kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys eli Mikke ry yhteistyössä kivijalkakauppojen kanssa.

Tapahtuma Facebookissa

Aiheeseen liittyvää