Etusivu ›› Uutinen ›› Hulivilikarnevaali vauhtiin lauantaina
27.6.2016 - 11:38
Hulivilikarnevaali vauhtiin lauantaina
hulivili.jpg
Mikkelin kesään kuuluva koko perheen Hulivilikarnevaali käynnistyy lauantaina 2.7. leikkipuistokiertueella. Puistojen lisäksi kahdeksan päivää kestävä tapahtuma levittäytyy satamaan, torille, Naisvuorelle, Mikkelipuistoon, elokuvateatteriin ja taidemuseoon. Ohjelmassa on mukana aikaisempien vuosien suosikkeja ja uusia sisältöjä.

Hulivilin avauspäivänä kierretään lasten leikkipuistoja, joissa jumpataan ja leikitään erilaisia perinneleikkejä yhdessä vanhempien ja muiden lasten kanssa. Aamupäivällä leikkipuistokiertue vierailee Rouhialassa, Ritvalassa ja Laajalammella. Iltapäivällä tapahtuma-alueena toimii Mikkelin satama ja ohjelmassa on muun muassa katumaalausta ja puistojumppaa.

Sunnuntaina vietetään Hulivilin luontopäivää Urpolan luontokeskuksen alueella ja maanantaina kiivetään Naisvuorelle perinteiseen lastenkonserttiin. Lukuisilla palkinnoilla ja tunnustuksilla varustettu Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri saa puputkin rokkaamaan. Liput konserttiin ja Eevertin elokuvapäivän näytöksiin suositellaan hankittavaksi etukäteen. Hulivilin elokuvia esitetään elokuvateatteri Ritzissä tiistaina kello 9, 12 ja 18.

Tapahtumateltta torille

Viime kesän tapaan Mikkelin Hallitustorille nousee keskiviikosta perjantaihin Eevertin tapahtumateltta. Sen toivotaan tavoittavan entistä enemmän myös kesäasukkaita ja satunnaisia matkailijoita. Tapahtumateltan teemapäivät sisältävät kädentaitoja, musiikkia ja luovaa liikettä. Koko perheen karnevaali päättyy lauantaina 9.7. perhepiknik-tapahtumaan Mikkelipuistoon.

Hulivilikarnevaali järjestetään eri puolella Mikkeliä 2. - 9.7. Tarkempi ohjelma osoitteessa www.hulivilikarnevaali.fi.

Hulivilikarnevaalin järjestää Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut.

Tapahtumien ennakkoliput ovat myynnissä hulivilitapahtumissa, perjantaina Kesäkadulla klo 17 - 20 ja Jukurit Shopissa (arkisin klo 10 - 17 ja lauantaisin klo 10 - 14).

Aiheeseen liittyvää