Etusivu ›› Uutinen ›› Hulivilikarnevaalien ennakkoilmoittautuminen on käynnissä
28.6.2017 - 15:31
Hulivilikarnevaalien ennakkoilmoittautuminen on käynnissä
hulivili_maskotit.jpg
Nyt kannattaa olla hereillä, sillä Hulivilikarnevaalien elokuvatyöpajojen ja telttailun ennakkoilmoittautuminen on alkanut. Tänä vuonna Hulivilikarnevaalien aikana järjestetään myös piirustuskilpailu.

Hulivilikarnevaalit ovat 15.-22.7. Viikon aikana järjestettäviin elokuvatyöpajoihin ja telttailemaan mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia, joten esteen sattuessa toivomme teidän peruvan ilmoittautumisenne.

Ilmoittaudu Aikuinen-lapsi-elokuvatyöpajaan (klikkaa linkkiä)

Ilmoittaudu Nuorten elokuvapajaan (klikkaa linkkiä)

Hulivilikarnevaalien ja Mikkelin seudun partiolaisten telttailu järjestetään perjantaina 21.7. klo 17 alkaen Mikkelipuistossa. Mukaan tarvitset ainakin teltan, makuupussin ja -alustan. Kaikki ilmoittautuneet saavat tarkemman ohjeistuksen ja pakkausohjeet lähempänä ajankohtaa. Mikäli haluaisit mukaan telttailemaan, mutta teltta puuttuu, ota yhteyttä Hulivilikarnevaalin tuottajaan Saara Vauhkoseen p. 040 500 9074, niin katsotaan mitä voisimme asialle tehdä.

Telttailu on tarkoitettu perheille. Telttailun ikäraja ilman vanhempia on 13 vuotta. 13-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat tulla telttailemaan vanhempiensa kirjallisella luvalla.

Ilmoittaudu telttayöhön (klikkaa linkkiä)

Tiistai- ja keskiviikkoiltoina on myös tanssityöpajat La Carmencitan tanssistudiolla ja niihin ilmoittaudutaan sähköpostitse: marjadelkaarme(at)gmail.com.

Hulivilikarnevaalit järjestävät yhteistyössä Suur-Savon Sähkön kanssa piirustuskilpailun

Huomio kaikki taiteilijan alut! Minkälainen on tulevaisuus? Mitä siellä on? Lentävätkö autot? Minkälainen on tulevaisuuden koti, oma huone? Piirrä meille tulevaisuuden kotisi, kotikaupunkisi tai huoneesi. Piirustuskilpailu on osa Hulivilikarnevaalia. Piirustukset voit tuoda Naisvuoren toimintapäivään 17.7. klo 9-15 infopisteelle ja niistä kootaan tulevaisuuden taidenäyttely.

Hulivilikarnevaalin kävijät valitsevat voittajatyön. Töitä voi käydä ihastelemassa Naisvuorella toimintapäivän aikana, sekä ennen ja jälkeen maanantain 17.7. Kengurumeiningin konsertin. Mikäli haluat osallistua piirustuskilpailuun, mutta et pääse Naisvuoren toimintapäivään 17.7. voit postittaa työsi osoitteeseen:

Mikkelin kaupunki
Kulttuuripalvelut, Hulivilikarnevaali
Maaherrankatu 9-11
50100 Mikkeli

Lisätietoja tapahtumasta www.hulivilikarnevaali.fi