Etusivu ›› Uutinen ›› Instagram-kuvakilpailu nuorille
23.2.2016 - 8:03
Instagram-kuvakilpailu nuorille
facebook_ilmoituskuva1.jpg
Mikkelin kaupunki järjestää Mikkelin 178-vuotissyntymäpäivien kunniaksi Instagram-kilpailun kaikille mikkeliläisille 13–19-vuotiaille nuorille. Aiheena on nuorten Mikkeli 178 v. Palkinnoksi voittajakuvan ottanut saa elokuvateatteri Ritzistä kuuden hengen aition itse valitsemaansa elokuvaan!

Kilpailuaika 22.2–5.3.2016

OHJEET

Ota kuva mielestäsi tärkeimmästä tai parhaimmasta asiasta Mikkelissä, esimerkiksi paikasta, tapahtumasta tai henkilöstä. Kuva voi olla myös vaikka selfie tai ryhmäselfien äärellä.

Kuvatekstiin voit kertoa perusteluja, miksi kyseinen asia on tärkeää tai parasta.

Julkaise kuva Instagramissa ja liitä yhteyteen #mikkeli178.  Varmista että kuva on julkinen. Kuvaajan vastuulla on kysyä lupa kuvan julkaisemiseen, jos kuvassa on henkilö, joka on tunnistettavissa.

Kilpailuun voi osallistua vain yhdellä kuvalla per henkilö.

Voittajan valitsee raati ja valintaan vaikuttavat otettu kuva ja perustelut.  Palkinnoksi voittajalle lähtee 6 hengen aitio Mikkelin Ritz -elokuvateatterista vapaavalintaiseen näytökseen. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti 7.3. Instagram directilla @mikkelin_kulttuuripalveluiden viestillä.

SÄÄNNÖT

Kuvan julkaisijan tulee olla Mikkelin alueella asuva 13–19-vuotias nuori. Kilpailuun saa osallistua vain yhdellä kuvalla per henkilö. Kilpailu kuva tulee olla julkinen. Kilpailukuvasta tulee ilmetä selkeä yhteys Mikkeliin. Kuvaajan vastuulla on kysyä lupa kuvan julkaisemiseen, jos kuvassa on henkilö, joka on tunnistettavissa.  Kilpailun järjestäjä saa ilman erillistä lupaa julkaista kuvia omissa sosiaalisen median kanavissaan ja nettisivuillaan, ja käyttää kuvaa markkinointi tarkoituksissa. Voittaja valitsee raati ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti 7.3. instagram directilla @mikkelin_kulttuuripalveluiden viestillä. Instagram ei ole mukana kilpailussa.

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

Aiheeseen liittyvää