Etusivu ›› Uutinen ›› International Mikkeli Day -tapahtuma järjestetään 9. marraskuuta
7.11.2016 - 9:30
International Mikkeli Day -tapahtuma järjestetään 9. marraskuuta
imd.jpg
International Mikkeli Day eli IMD tulee taas. Tapahtuma järjestetään Kauppakeskus Stellan Tähtitorilla keskiviikkona 9.11. klo 11 - 15.

IMD:ssä on mukana puhumassa helsinkiläinen rap-artisti Musta Barbaari, jolta kuullaan mielenkiintoinen haastattelu.

Tapahtumassa julkistetaan ensimmäistä kertaa Kansainvälinen mikkeliläinen 2016.  Digital IMD Adventure -pelissä näet, kuinka kansainvälinen Mikkeli oikeastaan onkaan. Eri puolilla kaupunkia sijaitsevilla rasteilla voit tutustua Language Cafe -toimintaan ja Mikkelissä asuviin ulkomaalaisiin. Seikkailun kieli on englanti ja tarvitset mukaasi älylaitteen.

IMD:ssä on paljon musiikki- ja tanssiesityksiä eri kulttuureista ja International Mikkeli Day -oppilaitoskilpailutyöt esitellään päivän aikana.  Kulttuuritorin ständeillä pääset muun muassa maistelemaan eksoottisia makuja ympäri maailman. Tapahtuman avaa matkailujohtaja Maisa Häkkinen. Monikulttuurisuuden merkityksestä alueen mainekuvalle puhuu kaupunginjohtaja Timo Halonen ja tilaisuuden juontajina toimivat opettaja Tiia Neuvonen Etelä-Savon ammattiopistosta sekä lukiolaiset Kobra Amini ja Aleksi Vitikainen.

International Mikkeli Day IMD -tapahtuman toteutuksessa ovat mukana kaikki Mikkelin toisen ja korkea-asteen oppilaitokset sekä Mikkelin kaupunki. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Tapahtuman ohjelma (klikkaa linkkiä)

Aiheeseen liittyvää