Etusivu ›› Uutinen ›› Kansalaisopisto järjestää kielikahvilan Mikkelissä
18.1.2016 - 9:29
Kansalaisopisto järjestää kielikahvilan Mikkelissä
kansalaisopisto_0.jpg
Mikkelin kansalaisopisto aloittaa lauantaina 23.1. kielikahvilatoiminnan. Kielikahvila on maksuton, monikielinen ja kaikille avoin tilaisuus, johon kuka tahansa voi tulla harjoittelemaan itselle vierasta kieltä. Tarjolla on vapaata jutustelua kielistä ja kulttuureista kiinnostuneille. Muuta kuin suomea äidinkielenään puhuvat voivat luonnollisesti tutustua suomen kieleen.

Kielikahvilat pidetään kahvila Nandassa (Savilahdenkatu 12) lauantaisin klo 14.30 alkaen ja tapaamiset kestävät puolitoista tuntia. Joka kielelle on oma pöytänsä, jossa istuvan syntyperäisen puhujan kanssa voi harjoitella kieltä käytännössä tai vaikkapa kuunnella toisten tarinointia. Ensi lauantaina puhutaan saksan, arabian, espanjan, mandariinikiinan, ranskan, vietnamin ja suomen kieliä.

Kevään muut kielikahvilat pidetään 20. helmikuuta, 19. maaliskuuta ja 23. huhtikuuta. Jokaisessa tapaamisessa on esillä omat kielensä ja kunkin viikon kielet ilmoitetaan tapaamista edeltävän maanantaina Mikkelin kansalaisopiston internet-sivuilla. Kielikahvilatapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Toimintaan toivotaan vapaaehtoisia kielipöytien vetäjiksi. Jos haluat olla mukana toiminnassa, ota yhteyttä viimeistään tapaamista edeltävänä sunnuntaina sähköpostiosoitteeseen kuumeri(at)gmail.com. Kaikkien kielten edustajat ovat tervetulleita toimintaan ja vapaaehtoisilta edellytetään vain omalla kielellä puhumista.

Aiheeseen liittyvää